Zonweringyour comfort is our concern
  • Architecten Architecten

    De professionele projectafdeling van Verano® werkt nauw samen met architecten om tot de beste zonweringsoplossing te komen.

Verano® ontwikkelt en produceert maatwerkoplossingen voor het totale zonweringconcept van projecten.

Sinds de oprichting in 1990 is Verano® uitgegroeid tot een begrip in de zonweringbranche. Het bedrijf staat bekend om haar complete assortiment voor binnen- en buitenzonwering. Door de overname van Lenco® in 2009 is Verano het enige bedrijf dat zowel binnen- en buitenzonwering als beeldbepalende zonwering aanbiedt.

Inmiddels werken er zo’n 200 medewerkers in de vestigingen in Nederland (hoofdkantoor en assemblagehallen in Best) en België. Zij produceren en assembleren in eigen huis en staan daarmee garant voor de kwaliteit en snelle levering van onder andere screens, zonneschermen, rolluiken, garagedeuren, terrasoverkappingen, jaloezieën en lamellen.

In nauwe samenwerking met projectpartners werken de R&D-afdeling en de projectmedewerkers van Verano® aan maatwerkoplossingen. Samen met architecten, gevelbouwers en aannemers ontwikkelen zij een passend zonweringconcept, dat vervolgens in eigen huis wordt geproduceerd. Duurzaamheid speelt bij de uitvoering van de projecten een leidende rol. Alle systemen dragen bij aan een comfortabel en gezond binnenklimaat. 


The Shard - 6.000 screens

Voor het prestigieuze project de ‘The Shard’, een wolkenkrabber in hartje Londen, leverde Verano® ruim 6.000 speciaal ontwikkelde screens! De elektrische screens zijn geplaatst tussen het dubbele glas van de gesloten gevel. Sinds de opening van 'The Shard' in London heeft Verano® verschillende projecten gerealiseerd in binnen- en buitenland. De eigen productontwikkeling maakt het mogelijk om voor iedere situatie een passende oplossing te bieden. De producten van Verano® dragen bij aan een comfortabel en gezond binnenklimaat.

Contactgegevens

Verano® Nederland
Bedrijfsweg 8
NL - 5683 CP Best
Tel. +31(0)499 330 335
KvK-nummer: 17119924

Verano® Nederland - vestiging Obdam
Poel 5
NL - 1713 GL Obdam 
Tel. +31(0)499 330 335

Wilt u meer informatie?

Vraag dan de gratis brochure aan!

brochure aanvragen
comfort at home
comfort at work
comfort in design
Vink de brochure(s) aan die je wilt ontvangen:
Jaloezieën
Plisségordijnen
Rolgordijnen
Vouwgordijnen
Verticale lamellen
Zonneschermen
Uitvalschermen
Ritzscreens®
Markiezen
Verandazonwering
Terrasoverkappingen
Terrasschermen
Tuinschermen
Rolluiken
Garagedeuren

Meer informatie?

Vul onderstaand jouw gegevens in en kies bij 'Selecteer brochures' welke brochures je wilt ontvangen. Naast de gratis brochure(s) ontvang je vrijblijvend de adresgegevens van een Verano® dealer bij jou in de buurt.