Online bestellen
Zonweringyour comfort is our concern

Extra veel woongenot

Ons woongenot wordt beïnvloedt door de zon en het licht, maar ook door warmte. Je wilt zowel binnen als buiten kunnen genieten van een fijne leefomgeving en een prettig woonklimaat. Zonneschermen zorgen ervoor dat jij in controle kunt blijven over de temperatuur in jouw woning en op jouw terras. Het ideale zonnescherm stel je samen op basis van de gewenste uitvoering, de bediening en de kleur van het zonwerende doek.

gratis brochure(s) aanvragen
Extra veel woongenot
Altijd een aanwinst

Altijd een aanwinst

Zonneschermen zijn voor zowel brede als smalle gevels uitermate geschikt en maken een ongehinderde doorloop mogelijk.  In de zomer is een zonnescherm je beste vriend op het terras, maar ook in de woning. Het blijft immers heerlijk koel binnen en daarmee bespaar je aardig op de energiekosten. Kortom: een zonnescherm is de investering waard! 

Advies op maat

Neem voor een advies op maat, een vrijblijvende offerte en professionele service contact op met jouw dichtstbijzijnde Verano® dealer of bereken jouw prijs in de webshop van een van onze partners.

bereken jouw prijs
Advies op maat
Collectie doekkleuren

Collectie doekkleuren

De kleur en uitstraling van het zonnescherm zijn, evenals de functionaliteiten, van invloed op jouw keuze. Laat je daarom inspireren door de Trend- en Urban Colors, de doekcollecties voor Verano® buitenzonwering. De collectie bevat een groot aantal zonwerende doeken, afgestemd op de trends van nu.

bekijk de Trend- en Urban Colors

Rhodos zonnescherm
Standaard zonnescherm met een uitval tot en met 3 meter en een breedte tot en met 6 meter. Elektrisch of handmatig te bedienen.
Porto zonnescherm
Semi-cassette scherm met een uitval tot en met 3 meter en een breedte tot en met 6 meter. Elektrisch of handmatig te bedienen.
Salou zonnescherm
Cassettescherm met een uitval tot en met 3 meter en een breedte tot en met 6 meter. De Salou is handmatig en elektrisch te bedienen.
Ipanema zonnescherm
Cassettescherm met een uitval tot en met 3 meter en een breedte tot en met 6 meter. Alleen elektrisch te bedienen.
Santos zonnescherm
Cassettescherm met een uitval tot en met 3,5 meter en een breedte tot en met 6 meter. De Santos is alleen elektrisch te bedienen.
Albufeira zonnescherm
Standaard zonnescherm met een uitval tot en met 4 meter en een breedte tot en met 7 meter. Elektrisch of handmatig te bedienen.
St. Tropez zonnescherm
Cassettescherm met een uitval tot en met 3,5 meter en een breedte tot en met 12 meter. Elektrisch of handmatig te bedienen.
Integrada zonnescherm
Integreerbaar zonnescherm met een uitval tot en met 3,5 meter en een breedte tot en met 6 meter. Alleen elektrisch te bedienen.
Monte Carlo zonnescherm
Cassettescherm met een uitval tot en met 3,5 meter en een breedte tot en met 7,5 meter. Elektrisch of handmatig te bedienen.
Cannes zonnescherm
Cassettescherm met een uitval tot en met 4 meter en een breedte tot en met 12 meter. Elektrisch of handmatig te bedienen.
Santander zonnescherm
Modern zonnescherm met een uitval tot en met 4 meter en een breedte tot en met 7 meter. Elektrisch te bedienen.
Wilt u meer informatie?

Vraag dan de gratis kleurstaaltjes aan!

Gratis kleurstaaltjes aanvragen
comfort at home
comfort at work
comfort in design