Online bestellen
Zonweringyour comfort is our concern

Tallinn verandazonwering

Verandazonwering aan de binnenzijde

Heb je een terrasoverkapping of serre en zoek je sfeervolle verandazonwering voor aan de binnenzijde? Het zonwerende doek van de Tallinn verandazonwering wordt gedrapeerd aan de onderzijde van het dak en hangt dus niet strak gespannen over het dak. Kortom: sfeervolle en effectieve verandazonwering voor jouw serre of tuinkamer!

Verandazonwering aan de binnenzijde
Speciale verandazonwering

Speciale verandazonwering

De Tallinn verandazonwering kan perfect gecombineerd worden met de Iseo terrasoverkapping. Het is natuurlijk ook mogelijk om de verandazonwering in andere situaties toe te passen. Belangrijk aandachtspunt: gebruik de Tallinn verandazonwering niet in combinatie met een terrasverwarmer of halogeenverlichting. De warmteontwikkeling kan ervoor zorgen dat het doek verbrand. LED-verlichting vormt geen gevaar voor het zonwerende doek. Het bedieningskoord zorgt ervoor dat je de Tallinn eenvoudig kan ophalen en uitrollen.

Collectie doekkleuren

Het zonwerende doek van de Tallinn verandazonwering wordt gemaakt van screendoeken. Screendoeken hebben een hoge beschermingsgraad en zorgen voor het behoud van het natuurlijke licht in jouw terrasoverkapping of serre. Laat je inspireren door de fantastische doekkleuren uit de uitgebreide Vitro Colors collectie!

bekijk de Vitro Colors
Collectie doekkleuren

Wilt u meer informatie?

Vraag dan de gratis brochure aan!

brochure aanvragen
comfort at home
comfort at work
comfort in design
Vink de brochure(s) aan die je wilt ontvangen:
Jaloezieën
Plisségordijnen
Rolgordijnen
Vouwgordijnen
Verticale lamellen
Zonneschermen
Uitvalschermen
Ritzscreens®
Markiezen
Verandazonwering
Terrasoverkappingen
Terrasschermen
Tuinschermen
Rolluiken
Garagedeuren

Meer informatie?

Vul onderstaand jouw gegevens in en kies bij 'Selecteer brochures' welke brochures je wilt ontvangen. Naast de gratis brochure(s) ontvang je vrijblijvend de adresgegevens van een Verano® dealer bij jou in de buurt.