Online bestellen
Zonweringyour comfort is our concern

Terrasoverkappingplissé

Terrasoverkappingplissé

Wil je schaduw en minder hitte in jouw terrasoverkapping of tuinkamer maar ben je niet helemaal gecharmeerd van de verandazonwering oplossingen? De terrasoverkappingplissé combineert een prachtig plisségordijn voor buiten met de kwaliteiten van verandazonwering. Een terrasoverkappingplissé is de hedendaagse sfeermaker in iedere serre!

Terrasoverkappingplissé
Maak je dromen waar!

Maak je dromen waar!

De terrasoverkappingplissé wordt gehangen aan de binnenzijde van de serre of terrasoverkapping. De stof wordt op deze manier nooit blootgesteld aan invloeden van buitenaf en met een handgreep of bedieningsstang kun je de plissé altijd eenvoudig in- en uitschuiven. De terrasoverkappingplissé wordt gemaakt van speciale plisséstoffen die waterafstotend zijn en een uitstekende UV-stabiliteit hebben. Let wel op: de terrasoverkappingplissé heeft een maximale breedte van 900 mm en een maximale hoogte van 4000 mm en kan worden geplaatst in de Iseo terrasoverkapping en de Garda terrasoverkapping.

Collectie stofkleuren

De speciale stof van de terrasoverkappingplissé is verkrijgbaar in twee kleuren: lichtgrijs of gebroken wit. De beide stofkleuren zijn perfect afgestemd op de kleuren van de aluminium terrasoverkappingen en serres zodat je een prachtige eenheid op jouw terras kunt creëren.

Collectie stofkleuren

Wilt u meer informatie?

Vraag dan de gratis brochure aan!

brochure aanvragen
comfort at home
comfort at work
comfort in design
Vink de brochure(s) aan die je wilt ontvangen:
Jaloezieën
Plisségordijnen
Rolgordijnen
Vouwgordijnen
Verticale lamellen
Zonneschermen
Uitvalschermen
Ritzscreens®
Markiezen
Verandazonwering
Terrasoverkappingen
Terrasschermen
Tuinschermen
Rolluiken
Garagedeuren

Meer informatie?

Vul onderstaand jouw gegevens in en kies bij 'Selecteer brochures' welke brochures je wilt ontvangen. Naast de gratis brochure(s) ontvang je vrijblijvend de adresgegevens van een Verano® dealer bij jou in de buurt.