Online bestellen
Zonweringyour comfort is our concern

Hamar verandazonwering

Verandazonwering aan de binnenzijde

De temperaturen onder jouw of terrasoverkapping kunnen behoorlijk oplopen op tropische warme dagen! De Hamar verandazonwering wordt bevestigd aan de binnenzijde van jouw terrasoverkapping. Het zonwerende doek blijft dus altijd droog, ongeacht of het buiten regent of niet. De Hamar verandazonwering zorgt daarnaast voor een warme aankleding onder in jouw serre of in jouw terrasoverkapping.

Verandazonwering aan de binnenzijde
Een prettig leefklimaat

Een prettig leefklimaat

Iedereen vindt het fijn om zelf temperaturen te kunnen reguleren, de Hamar verandazonwering helpt je daarbij. De Hamar verandazonwering is namelijk standaard voorzien van elektrische bediening. Wil je genieten van het zonnetje dat door het glas van jouw terrasoverkapping schijnt? Dan kun je het doek opgesloten in de behuizing houden. Wordt het te warm dan creëer je heel gemakkelijk schaduw door het doek uit te rollen. 


Wilt u meer informatie?

Vraag dan de gratis brochure aan!

brochure aanvragen
comfort at home
comfort at work
comfort in design
Vink de brochure(s) aan die je wilt ontvangen:
Jaloezieën
Plisségordijnen
Rolgordijnen
Vouwgordijnen
Verticale lamellen
Zonneschermen
Uitvalschermen
Ritzscreens®
Markiezen
Verandazonwering
Terrasoverkappingen
Terrasschermen
Tuinschermen
Rolluiken
Garagedeuren

Meer informatie?

Vul onderstaand jouw gegevens in en kies bij 'Selecteer brochures' welke brochures je wilt ontvangen. Naast de gratis brochure(s) ontvang je vrijblijvend de adresgegevens van een Verano® dealer bij jou in de buurt.