Online bestellen
Zonweringyour comfort is our concern

Mallorca uitvalscherm

Binnen genieten van de zon

Uitvalscherm Mallorca en uitvalscherm Mallorca speciaal zijn zeer compacte semi-cassette uitvalschermen. Semi-cassette wil zeggen dat het zonwerende doek extra lang mooi blijft doordat vuil en vocht geen kans krijgen. Wil je onder jouw uitvalscherm kunnen doorlopen? Kies dan voor de praktische glijarmen en creëer jouw ideale doorloophoogte. Zo kun je binnen genieten van zonnig weer, een aangenaam woonklimaat en een prettige lichtinval. Kortom: een echte aanwinst voor jouw woning!

Binnen genieten van de zon
Praktische montageopties

Praktische montageopties

Het Mallorca uitvalscherm wordt aan de gevel gemonteerd met behulp van speciale zijkappen. Uitvalscherm Mallorca speciaal wordt aan de gevel bevestigd met muursteunen. Beide montageopties bieden verschillende voordelen en verfraaiien niet alleen je woning maar zorgen vooral binnen voor prettige temperaturen.


Wilt u meer informatie?

Vraag dan de gratis brochure aan!

brochure aanvragen
comfort at home
comfort at work
comfort in design
Vink de brochure(s) aan die je wilt ontvangen:
Jaloezieën
Plisségordijnen
Rolgordijnen
Vouwgordijnen
Verticale lamellen
Zonneschermen
Uitvalschermen
Ritzscreens®
Markiezen
Verandazonwering
Terrasoverkappingen
Terrasschermen
Tuinschermen
Rolluiken
Garagedeuren

Meer informatie?

Vul onderstaand jouw gegevens in en kies bij 'Selecteer brochures' welke brochures je wilt ontvangen. Naast de gratis brochure(s) ontvang je vrijblijvend de adresgegevens van een Verano® dealer bij jou in de buurt.