Online bestellen
Zonweringyour comfort is our concern

Palma uitvalscherm

Semi-cassette uitvalscherm

Uitvalscherm Palma is een compact semi-cassette uitvalscherm. Het doek is volledig beschermd tegen vuil, vocht en weersinvloeden. Uitvalscherm Palma heeft een hoekige vorm waardoor het uitvalscherm kracht en stevigheid uitstraalt. 

Semi-cassette uitvalscherm
Praktische eigenschappen

Praktische eigenschappen

De Palma is standaard voorzien van stevige, wind- en stormvaste uitval-armen. Uitvalscherm Palma is hierdoor zeer betrouwbaar. Tevens scoort het uitvalscherm hoog op stevigheid door de toepassing van muursteunen. Kortom: betrouwbare topkwaliteit!

Doekkleuren

Verano® biedt u een verrassende collectie kwaliteitsstoffen voor het zonwerende doek van uw uitvalscherm. Laat u inspireren door de verschillende unieke mogelijkheden!

bekijk de collectie
Doekkleuren
Optimale bediening

Optimale bediening

Het Palma uitvalscherm is elektrisch te bedienen middels een elektrische motor en moderne afstandsbediening, maar is ook met de hand te bedienen middels een draaistang. Zo kunt u zelf de mate van gemak en comfort bepalen!

Prijzen uitvalscherm Palma

De prijs van uw nieuwe Palma uitvalscherm is afhankelijk van de afmetingen, het type bediening dat u kiest, eventuele aanvullende opties en de inmeet- en/of montageservice. Bezoek een erkend Verano® specialist bij u in de buurt en laat uw persoonlijke prijs berekenen.

vind uw Verano® dealer
Prijzen uitvalscherm Palma

Wilt u meer informatie?

Vraag dan de gratis brochure aan!

brochure aanvragen
comfort at home
comfort at work
comfort in design
Bestel meer brochures:
Jaloezieën
Plisségordijnen
Rolgordijnen
Vouwgordijnen
Verticale lamellen
Zonnescherm
Uitvalscherm
Screen
Markiezen
Verandazonwering
Terrasoverkapping
Terrasscherm
Tuinschermen
Rolluiken
Garagedeuren

Meer informatie?

Vink de brochure(s) aan die u gratis van Verano wilt ontvangen. In de brochures staan belangrijke technische specificaties. Naast de brochures ontvangt u vrijblijvend adresgegevens van een Verano dealer bij u in de buurt.