Online bestellen
Zonweringyour comfort is our concern

Uitvalscherm Palma

Topkwaliteit

De Palma van Verano® zorgt voor een aangenaam binnenklimaat dankzij de compacte semi-cassette. Vuil en vocht kunnen niet doordringen tot het doek, waardoor dit goed beschermd is tegen weersinvloeden. De cassette van uitvalscherm Palma heeft een hoekige vorm en geeft daarmee en robuuste uitstraling.

Topkwaliteit
Door weer en wind

Door weer en wind

De Palma van Verano® is standaard uitgevoerd met stevige, wind- en stormvaste uitval-armen. De Palma heeft hierdoor een hoge mate van betrouwbaarheid. Daarnaast scoort het uitvalscherm hoog op stevigheid door de montage met muursteunen.

Kleurrijk genieten

Verano® heeft veel aandacht besteedt aan het ontwikkelen van eigentijdse en warme kleurencollecties. Hierdoor biedt Verano® u een verrassende en uniek collectie van kwaliteitsstoffen in prachtige kleuren en dessins. Kleur maak het verschil, daarom is de kleurkeuze van uw zonwerende doek essentieel.

bekijk hier de gehele collectie
Kleurrijk genieten
Comfort en gemak

Comfort en gemak

Of u nu wilt gaan voor een basic draaistang of elektrische bediening met een moderne afstandsbediening. Met de Palma van Verano® is het allemaal mogelijk. Bepaal zelf de mate van gemak en comfort en geniet van uw Verano® uitvalscherm. 


Wilt u meer informatie?

Vraag dan de gratis brochure aan!

brochure aanvragen
comfort at home
comfort at work
comfort in design
Bestel meer brochures:
Jaloezieën
Plisségordijnen
Rolgordijnen
Vouwgordijnen
Verticale lamellen
Zonnescherm
Uitvalscherm
Screen
Markiezen
Verandazonwering
Terrasoverkapping
Terrasscherm
Tuinschermen
Tuindecoratie
Rolluiken
Garagedeuren

Meer informatie?

Vink de brochure(s) aan die u gratis van Verano wilt ontvangen. In de brochures staan belangrijke technische specificaties. Naast de brochures ontvangt u vrijblijvend adresgegevens van een Verano dealer bij u in de buurt.