Zonweringyour comfort is our concern
  • Slider screens Slider screens

     

De optimale beleving

Stel, het is zomer en Le Tour de France gaat van start. Hier wil je ieder moment van kunnen genieten, het liefst zonder hinderlijke schitteringen van zonlicht op de televisie. Screens en Ritzscreens® zorgen ervoor dat jij sportwedstrijden optimaal kunt beleven, genietend van een aangenaam woonklimaat. Het wordt een hele mooie, Nederlandse zomer!

gratis brochure(s) aanvragen
De optimale beleving
Alleen maar voordelen

Alleen maar voordelen

Screens en Ritzscreens® zijn een zeer effectieve vorm van zonwering dankzij de vlakhangende zonwerende stof. De vlakhangende zonwerende stof zorgt er namelijk voor dat zonlicht en warmte optimaal gefilterd kunnen worden. De vlakke montage tegen de gevel zorgt er tevens voor dat jij kunt genieten van privacy in jouw eigen woning. Een ander pluspunt: een screen of Ritzscreen® neemt weinig ruimte in.

Persoonlijk advies

Neem voor een advies op maat, een vrijblijvende offerte en professionele service contact op met jouw dichtstbijzijnde Verano® dealer of bereken jouw prijs in de webshop van een van onze partners.

bereken jouw prijs
Persoonlijk advies
Extra toepassingen

Extra toepassingen

Screens en Ritzscreens® zijn multifunctionele oplossingen. Screens en Ritzscreens® zijn namelijk niet alleen geschikt voor het raam, maar ook heel goed toepasbaar onder jouw terrasoverkapping of lamellendak. Zo kun je privacy creëren maar toch genieten van aangename temperaturen op warme lente- en zomerdagen. Een oplossing voor iedere wens!

Collectie doekkleuren

De kleur van jouw screens of Ritzscreens® zijn net als de functionaliteiten van invloed op jouw keuze. Laat je daarom inspireren door de Metro Colors, de doekcollectie voor Verano® screens en Ritzscreens®. De collectie bevat een groot aantal screendoeken, afgestemd op de trends van nu met grijs en bruin als accentkleuren.

bekijk de Metro Colors
Collectie doekkleuren

Standaard screens
Standaard screens van Verano® hebben veel te bieden: diverse modellen, een aantrekkelijke prijs en een uitgebreide collectie doekkleuren.
Ritzscreens®
Ritzscreens® van Verano® zijn van topkwaliteit en staan garant voor extra bescherming tegen wind en andere weersinvloeden.
Wilt u meer informatie?

Vraag dan de gratis kleurstaaltjes aan!

Gratis kleurstaaltjes aanvragen
comfort at home
comfort at work
comfort in design