Zonweringyour comfort is our concern
  • Markiezen Markiezen

    Sfeervolle buitenzonwering voor een aangenaam woonklimaat, ieder moment van de dag.

Hedendaagse opfrisser

Nederlandse woningen zijn met regelmaat gebouwd in een landelijk-klassieke stijl én dat vraagt om een bijpassende oplossing. Markiezen zijn bij uitstek de hedendaagse opfrissers voor de klassieke woningen. Markiezen houden het zonlicht en de warmte op ambachtelijke wijze buiten waardoor jij op ieder moment van de dag kunt genieten van een aangenaam woonklimaat, in zowel de keuken als de woonkamer.

gratis brochure(s) aanvragen
Hedendaagse opfrisser
Innovatieve ambacht

Innovatieve ambacht

Het frame van markiezen kan bestaan uit aluminium, vurenhout of grenenhout en de boven- en zijplanken zijn gelijkwaardig uit te voeren met aluminium of Red Cedar hout. Daarnaast kun je kiezen uit drie modellen: standaard, pet of klap. Het petmodel biedt een gemakkelijke doorloop en het klapmodel is uitermate geschikt bij een lange gewenste uitval. Kortom: markiezen zijn vrijwel altijd geschikt voor jouw woning. 

Collectie doekkleuren

De keuze voor de doekkleuren van jouw markiezen is heel belangrijk. Een klassiek huis krijgt namelijk een hedendaagse uitstraling wanneer je kiest voor een van de moderne kleuren uit de Trend- en Urban Colors. Fijne tip: stem de doekkleur van jouw markiezen af op de overige kleuren in jouw woning of tuin zodat jouw eigen stijl volledig tot uiting komt!

bestel gratis doekstalen!
Collectie doekkleuren

Standaard markies
Het standaard model kan uitgevoerd worden in drie materiaalsoorten: aluminium, vurenhout en grenenhout. Het standaard model past in vrijwel iedere woonsituatie.
Petmodel markies
Het petmodel zorgt ervoor dat je zonder enige belemmering onder de markies door kunt lopen en is daardoor uitermate geschikt voor winkels en horecagelegenheden!
Klapmodel markies
Het klapmodel heeft een langere uitval waar je onderdoor kunt lopen. Dit type markies valt namelijk verder naar voren dan de standaard markies of markies in petmodel.
Wilt u meer informatie?

Vraag dan de gratis kleurstaaltjes aan!

Gratis kleurstaaltjes aanvragen
comfort at home
comfort at work
comfort in design