Online bestellen
Zonweringyour comfort is our concern
  • Vouwgordijnen Vouwgordijnen

    Vouwgordijnen zijn modern en tijdloos. Dé oplossing als u gek bent op klassieke gordijnen maar toch eens iets nieuws wil proberen.

Vouwgordijnen

Vouwgordijnen zijn vergelijkbaar met gordijnen: net zo praktisch maar met een meer moderne uitstraling. Gek op klassieke gordijnen maar toch iets nieuws proberen? Vouwgordijnen zijn dé oplossing!

ik wil meer weten!
Vouwgordijnen
Stofkleuren

Stofkleuren

De keuze van de stof bepaalt de sfeer die uw vouwgordijn uitstraalt. Verano® biedt u de keuze uit een groot palet aan kleuren, hoogwaardige materialen en diverse transparanties. Natuurlijke linnen, rustig wit of vurig rood. De stof bestaat uit een combinatie van polyester en katoen of enkel polyester. Het materiaal van de raamdecoratie is gemakkelijk te reinigen en tevens wasbaar op 30 graden.

Extra mogelijkheden

Er zijn meerdere uitbreidingsopties voor de vouwgordijnen, zoals een volant (half of heel) en baleinen aan de voorzijde. Een volant is een strook stof aan de onderzijde van het vouwgordijn. Deze strook houdt zonlicht aan de onderkant tegen als het vouwgordijn is opgetrokken. Baleinen zijn staafjes die in de vouw zitten van elke strook stof. Raamdecoratie met baleinen oogt strakker en moderner. Vraag uw Verano® dealer naar alle mogelijkheden!

Extra mogelijkheden
Veiligheid voorop

Veiligheid voorop

Kindveiligheid is topprioriteit voor Verano®. Het veiliger maken van onze producten is daarom een belangrijk onderdeel van de productontwikkeling. Al onze binnenzonwering en raamdecoratie producten voldoen aan de herziende Europese voorschriften. Zo weet u zeker dat u met een veilig gevoel kunt genieten van uw raamdecoratie!

kindveiligheid is topprioriteit!

Prijzen vouwgordijnen

De prijs van uw nieuwe vouwgordijnen is afhankelijk van de afmetingen, eventuele aanvullende opties en de inmeet- en/of montageservice. Bezoek een erkend Verano® specialist bij u in de buurt en laat uw persoonlijke prijs berekenen!

vind uw Verano® dealer
Prijzen vouwgordijnen

Wilt u meer informatie?

Vraag dan de gratis brochure aan!

brochure aanvragen
comfort at home
comfort at work
comfort in design
Bestel meer brochures:
Jaloezieën
Plisségordijnen
Rolgordijnen
Vouwgordijnen
Verticale lamellen
Zonneschermen
Uitvalschermen
Screens
Markiezen
Verandazonwering
V280-Ipanema
Terrasoverkappingen
Terrasschermen
Tuinschermen
Rolluiken
Garagedeuren

Meer informatie?

Vink de brochure(s) aan die u gratis van Verano wilt ontvangen. In de brochures staan belangrijke technische specificaties. Naast de brochures ontvangt u vrijblijvend adresgegevens van een Verano dealer bij u in de buurt.