Zonweringyour comfort is our concern
  • Verticale lamellen Verticale lamellen

    Reguleer altijd zelf de lichtinval, ook voor de grotere ramen in jouw woning.

Optimale lichtregulering

Brede ramen, hoge ramen, schuifpuien, openslaande deuren, erkers of een combinatie? Geen probleem! Verticale lamellen zijn geschikt voor alle raamtypen. Verticale lamellen zijn ontzettende functioneel, in één handomdraai bepaal je namelijk de juiste mate van privacy en de lichtinval in jouw woning. Deze trend is helemaal terug van weggeweest!

gratis brochure(s) aanvragen
Optimale lichtregulering
Een oplossing voor iedere ruimte

Een oplossing voor iedere ruimte

Aluminium, kunststof of stof? Kunststof lamellen zijn kleurvast, brandvertragend, waterbestendig en gemakkelijk te reinigen en zijn daardoor extra geschikt voor toepassing in badkamers en keukens. De unieke lijn kunststof lamellen zijn voorzien van een antibacteriële beschermlaag: de bacteriële besmettingsgraad daalt met 99,9%! Stof biedt tevens mogelijkheden voor texturen en transparanties en heeft een minder zwaar effect dan kunststof of aluminium. Je kunt kiezen uit polyester, glasvezel, Trevira CS en Trevira CS Antibacterieel.

Persoonlijk advies

Neem voor een advies op maat, een vrijblijvende offerte en professionele service contact op met jouw dichtstbijzijnde Verano® dealer of bereken jouw prijs in de webshop van een van onze partners.

bereken jouw prijs
Persoonlijk advies
Child Safety

Child Safety

Kinderen zijn nieuwsgierig naar de wereld om hen heen en constant bezig deze te ontdekken. Wij dragen bij aan een veilige omgeving voor jouw kinderen. Het veiliger maken van onze producten is topprioriteit en daarom een belangrijk onderdeel van de productontwikkeling. Al onze raamdecoratie voldoet aan de herziende Europese voorschriften.

meer informatie

Wilt u meer informatie?

Vraag dan de gratis brochure aan!

brochure aanvragen
comfort at home
comfort at work
comfort in design
Vink de brochure(s) aan die je wilt ontvangen:
Jaloezieën
Plisségordijnen
Rolgordijnen
Vouwgordijnen
Verticale lamellen
Zonneschermen
Uitvalschermen
Ritzscreens®
Markiezen
Verandazonwering
Terrasoverkappingen
Terrasschermen
Tuinschermen
Rolluiken
Garagedeuren

Meer informatie?

Vul onderstaand jouw gegevens in en kies bij 'Selecteer brochures' welke brochures je wilt ontvangen. Naast de gratis brochure(s) ontvang je vrijblijvend de adresgegevens van een Verano® dealer bij jou in de buurt.