Zonweringyour comfort is our concern

Linee Shade

Linee Shade

Moeilijk hè, kiezen? Kiezen hoeft niet altijd. Linee Shades combineren het beste van twee werelden in één product: de klassieke uitstraling van een gordijn en de praktische eigenschappen voor een doeltreffende jaloezie. Deze bijzondere vorm van raamdecoratie past in ieder interieur en is daardoor geschikt voor iedere woning. De diverse kleurmogelijkheden laten je eindeloos combineren en variëren!

Linee Shade
Transparant en niet-transparant

Transparant en niet-transparant

Een Linee Shade is een rolgordijn met twee soorten stof: transparante- en niet-transparante stof. De stof wordt dubbel gebruikt, waarbij de achterste laag gefixeerd is en de voorste laag verschoven kan worden. Hierdoor is het mogelijk de transparante banen van beide lagen op elkaar te schuiven (lichtdoorlatend) of juist over de niet-transparante banen te plaatsen (lichtwerend). Zo houd je altijd zelf de controle!


Wilt u meer informatie?

Vraag dan de gratis brochure aan!

brochure aanvragen
comfort at home
comfort at work
comfort in design
Vink de brochure(s) aan die je wilt ontvangen:
Jaloezieën
Plisségordijnen
Rolgordijnen
Vouwgordijnen
Verticale lamellen
Zonneschermen
Uitvalschermen
Ritzscreens®
Markiezen
Verandazonwering
Terrasoverkappingen
Terrasschermen
Tuinschermen
Rolluiken
Garagedeuren

Meer informatie?

Vul onderstaand jouw gegevens in en kies bij 'Selecteer brochures' welke brochures je wilt ontvangen. Naast de gratis brochure(s) ontvang je vrijblijvend de adresgegevens van een Verano® dealer bij jou in de buurt.