Online bestellen
Zonweringyour comfort is our concern
  • Rolgordijnen Rolgordijnen

    Rolgordijnen hebben een natuurlijke en modieuze uitstraling en zijn daardoor een aanwinst voor iedere ruimte in uw woning.

Ruime collectie

De collectie rolgordijnen bestaat uit drie verschillende typen: standaard- en elektrische rolgordijnen en de Linee Shade.  Rolgordijnen zijn geschikt voor iedere situatie. Een rolgordijn zorgt voor privacy en biedt bescherming tegen een laaghangende zon.

ik wil meer weten!
Ruime collectie
Speciaal op maat

Speciaal op maat

Er zijn verschillende variaties mogelijk in afmeting en kleur. Uw Verano® dealer kan u vakkundig adviseren over alle mogelijkheden. De rolgordijnen van Verano® worden speciaal op maat gemaakt. Zo past uw raamdecoratie precies in uw persoonlijke situatie. U ontvangt twee jaar fabrieksgarantie op uw Verano® raamdecoratie!

Stofkleuren

Rolgordijnen stralen rust uit door de eenvoudige vormgeving. De eigen collectie uni-kleuren van Verano® zijn van de beste kwaliteit. Kies een lichtdoorlatende of verduisterende stof en een van de vele kleuren!

bekijk de collectie uni-kleuren
Stofkleuren
Veiligheid voor alles

Veiligheid voor alles

Kindveiligheid is topprioriteit voor Verano®. Het veiliger maken van onze producten is daarom een belangrijk onderdeel van de productontwikkeling. Al onze binnenzonwering en raamdecoratie producten voldoen aan de herziende Europese voorschriften. Zo weet u zeker dat u met een veilig gevoel kunt genieten van uw raamdecoratie!

kindveiligheid is topprioriteit!

Prijzen rolgordijnen

De prijs van uw nieuwe rolgordijnen is afhankelijk van de afmetingen, het type bediening dat u kiest, eventuele aanvullende opties en de inmeet- en/of montageservice. Bezoek een erkend Verano® specialist bij u in de buurt en laat uw persoonlijke prijs berekenen. U kunt ook direct uw prijs berekenen in de webshop van een van onze partners!

bereken uw prijs
Prijzen rolgordijnen

Wilt u meer informatie?

Vraag dan de gratis brochure aan!

brochure aanvragen
comfort at home
comfort at work
comfort in design
Bestel meer brochures:
Jaloezieën
Plisségordijnen
Rolgordijnen
Vouwgordijnen
Verticale lamellen
Zonneschermen
Uitvalschermen
Screens
Markiezen
Verandazonwering
V280-Ipanema
Terrasoverkappingen
Terrasschermen
Tuinschermen
Rolluiken
Garagedeuren

Meer informatie?

Vink de brochure(s) aan die u gratis van Verano wilt ontvangen. In de brochures staan belangrijke technische specificaties. Naast de brochures ontvangt u vrijblijvend adresgegevens van een Verano dealer bij u in de buurt.