Zonweringyour comfort is our concern
  • Rolgordijnen Rolgordijnen

    Bescherming tegen een laaghangende zon en privacy op ieder moment van de dag. 

Bescherming tegen een laaghangende zon

Heb jij soms ook veel last van de laaghangende zon? Bijvoorbeeld als je televisie aan het kijken bent of thuis aan het werken bent? Een laaghangende zon kan behoorlijk storend zijn. Rolgordijnen zijn bij uitstek de beschermers tegen een laaghangende zon in jouw woning, maar bieden daarnaast ook nog fantastisch veel privacy. 

gratis brochure(s) aanvragen
Bescherming tegen een laaghangende zon
Speciaal op maat

Speciaal op maat

Het daglicht reguleren op ieder moment van de dag, ideaal toch? Rolgordijnen zijn een praktische vorm van raamdecoratie maar zijn ook echte sfeermakers. De eindeloze variatiemogelijkheden in stoftypen en stofkleuren zorgen er altijd voor dat er een rolgordijn voor jouw woning is. Wil je geen ontsierende boor- en schroefgaten? Het speciale Smartfit frame kan eenvoudig op het kozijn geklikt worden met steuntjes.

Standaard of elektrisch

Rolgordijnen zijn verkrijgbaar in diverse standaard uitvoeringen, maar ook als elektrische variant. Je kunt het rolgordijn aan het plafond of tegen de wand monteren. Daarnaast kun je kiezen voor montage ‘op de dag’ of ‘in de dag’. ‘In de dag’ houdt in dat het rolgordijn tussen het kozijn of de muur wordt bevestigd, zodat de stof even breed is als jouw raam. Montage ‘op de dag’ betekent dat het rolgordijn met overlapping op het kozijn tegen het plafond of op de muur wordt geplaatst. Elektrische rolgordijnen worden gelijkmatig opgerold en hebben daardoor een langere levensduur. Daarnaast is elektrische bediening ideaal bij ramen gevestigd op moeilijk bereikbare plaatsen, bijvoorbeeld in de hal.

Standaard of elektrisch
Persoonlijk advies

Persoonlijk advies

Neem voor een advies op maat, een vrijblijvende offerte en professionele service contact op met jouw dichtstbijzijnde Verano® dealer of bereken jouw prijs in de webshop van een van onze partners.

bereken jouw prijs

Child Safety

Kinderen zijn nieuwsgierig naar de wereld om hen heen en constant bezig deze te ontdekken. Wij dragen bij aan een veilige omgeving voor jouw kinderen. Het veiliger maken van onze producten is topprioriteit en daarom een belangrijk onderdeel van de productontwikkeling. Al onze raamdecoratie voldoet aan de herziende Europese voorschriften.

meer informatie
Child Safety

Wilt u meer informatie?

Vraag dan de gratis brochure aan!

brochure aanvragen
comfort at home
comfort at work
comfort in design
Vink de brochure(s) aan die je wilt ontvangen:
Jaloezieën
Plisségordijnen
Rolgordijnen
Vouwgordijnen
Verticale lamellen
Zonneschermen
Uitvalschermen
Ritzscreens®
Markiezen
Verandazonwering
Terrasoverkappingen
Terrasschermen
Tuinschermen
Rolluiken
Garagedeuren

Meer informatie?

Vul onderstaand jouw gegevens in en kies bij 'Selecteer brochures' welke brochures je wilt ontvangen. Naast de gratis brochure(s) ontvang je vrijblijvend de adresgegevens van een Verano® dealer bij jou in de buurt.