Online bestellen
Zonweringyour comfort is our concern
  • Plisségordijnen Plisségordijnen

    Plisségordijnen zijn een perfecte aanvulling voor iedere ruimte in huis. Decoratief, veelzijdig en geschikt voor ieder raam.

Plisségordijnen

Een plisségordijn is een geschikte oplossing voor ieder type raam en is daardoor een zeer populaire vorm van raamdecoratie. De brede toepassing maakt het mogelijk om de elegante plissé op iedere positie toe te passen. Zo kunt u in alle vrijheid de lichtinval bepalen.

ik wil meer weten!
Plisségordijnen
Praktische eigenschappen

Praktische eigenschappen

Het compacte ophangsysteem van de plissé is geschikt voor ieder type raam. Draai-kiepramen en koepels laten zich gemakkelijk bekleden met een plissé. Een plisségordijn is gemakkelijk op elkaar te schuiven door de gevouwen stof, zo kunt u zelf bepalen waar u wel of geen inkijk wenst. De bovenkant kunt u tevens geheel laten zakken (top-down).

Stofkleuren

Elegante stoffen in eigentijdse kleuren en dessins, een plisségordijn is geheel samen te stellen naar uw eigen voorkeuren. U kunt kiezen uit stoffen uit de reguliere- of de honingraat collectie.

bekijk de reguliere collectie
Stofkleuren
Speciaal op maat

Speciaal op maat

Een plisségordijn kan weggewerkt worden tussen een kozijn, muur of wand en is zowel handmatig als elektrisch te bedienen. Uw plissé wordt voor u op maat gemaakt. Laat u vakkundig adviseren door uw Verano® dealer en ontdek de mogelijkheden voor uw persoonlijke situatie.

Veiligheid voor alles

Kindveiligheid is topprioriteit voor Verano®. Het veiliger maken van onze producten is daarom een belangrijk onderdeel van de productontwikkeling. Al onze binnenzonwering en raamdecoratie producten voldoen aan de herziende Europese voorschriften. Zo weet u zeker dat u met een veilig gevoel kunt genieten van uw raamdecoratie!

kindveiligheid is topprioriteit!
Veiligheid voor alles
Smartfit plisségordijnen

Smartfit plisségordijnen

Het Smartfit frame is speciaal ontwikkeld voor Verano® raamdecoratie producten. Het frame kan eenvoudig op het kozijn geklikt worden door middel van speciale steuntjes. Boren is niet langer nodig en uw plisségordijnen krijgen een extra stijlvolle uitstraling. Het Smartfit frame is tevens een zeer kindveilige oplossing! 

Prijzen plisségordijnen

De prijs van uw nieuwe plisségordijnen is afhankelijk van de afmetingen, het type bediening dat u kiest, eventuele aanvullende opties en de inmeet- en/of montageservice. Bezoek een erkend Verano® specialist bij u in de buurt en laat uw persoonlijke prijs berekenen. U kunt ook direct uw prijs berekenen in de webshop van een van onze partners!

bereken uw prijs
Prijzen plisségordijnen

Wilt u meer informatie?

Vraag dan de gratis brochure aan!

brochure aanvragen
comfort at home
comfort at work
comfort in design
Bestel meer brochures:
Jaloezieën
Plisségordijnen
Rolgordijnen
Vouwgordijnen
Verticale lamellen
Zonneschermen
Uitvalschermen
Screens
Markiezen
Verandazonwering
V280-Ipanema
Terrasoverkappingen
Terrasschermen
Tuinschermen
Rolluiken
Garagedeuren

Meer informatie?

Vink de brochure(s) aan die u gratis van Verano wilt ontvangen. In de brochures staan belangrijke technische specificaties. Naast de brochures ontvangt u vrijblijvend adresgegevens van een Verano dealer bij u in de buurt.