Zonweringyour comfort is our concern
  • Plisségordijnen Plisségordijnen

    Licht- en warmtecontrole in iedere ruimte van jouw huis, waar en wanneer jij dat wilt.

Licht- en warmtecontrole

Het is voor iedereen belangrijk om licht en warmte in een woning onder controle te houden, niemand houdt immers van een te warme of koude woning of hinderlijke lichtschitteringen. Daarnaast is iedere woning uniek wat betreft de hoeveelheid ramen en zelfs de raamvormen kunnen aanzienlijk verschillen per woning. Geen probleem, plisségordijnen werken altijd! De grote variatie in uitvoeringen maakt het tevens mogelijk om de plissé op iedere positie toe te passen voor extra wooncomfort.

gratis brochure(s) aanvragen
Licht- en warmtecontrole
Eindeloos variëren

Eindeloos variëren

Plisségordijnen hebben een compact ophangsysteem dat geschikt is voor ieder raamtype. Zelfs de moderne draai-kiepramen en koepels vormen geen probleem voor plisségordijnen. Een plisségordijn is gemakkelijk op elkaar te schuiven door de gevouwen stof, zo kun je zelf bepalen waar je wel of geen inkijk wenst. De bovenkant kun je ook geheel laten zakken (top-down). Wij bieden een collectie met reguliere plisséstoffen en een speciale honingraat collectie. Laat je inspireren door de mogelijkheden! Wil je geen boor- en schroefgaten? Het speciale Smartfit frame kan eenvoudig op het kozijn geklikt worden met steuntjes.

Advies op maat

Neem voor een advies op maat, een vrijblijvende offerte en professionele service contact op met jouw dichtstbijzijnde Verano® dealer of bereken jouw prijs in de webshop van een van onze partners.

bereken jouw prijs
Advies op maat
Child Safety

Child Safety

Kinderen zijn nieuwsgierig naar de wereld om hen heen en constant bezig deze te ontdekken. Wij dragen bij aan een veilige omgeving voor jouw kinderen. Het veiliger maken van onze producten is topprioriteit en daarom een belangrijk onderdeel van de productontwikkeling. Al onze raamdecoratie voldoet aan de herziende Europese voorschriften.

meer informatie

Wilt u meer informatie?

Vraag dan de gratis brochure aan!

brochure aanvragen
comfort at home
comfort at work
comfort in design
Vink de brochure(s) aan die je wilt ontvangen:
Jaloezieën
Plisségordijnen
Rolgordijnen
Vouwgordijnen
Verticale lamellen
Zonneschermen
Uitvalschermen
Ritzscreens®
Markiezen
Verandazonwering
Terrasoverkappingen
Terrasschermen
Tuinschermen
Rolluiken
Garagedeuren

Meer informatie?

Vul onderstaand jouw gegevens in en kies bij 'Selecteer brochures' welke brochures je wilt ontvangen. Naast de gratis brochure(s) ontvang je vrijblijvend de adresgegevens van een Verano® dealer bij jou in de buurt.