Online bestellen
Zonweringyour comfort is our concern
  • Jaloezieën Jaloezieën

    Ga voor een sfeervolle en tijdloze uitstraling en verrijk uw woning met bijzondere jaloezieën. Uitstekende lichtregulering in een klassieke stijl.

Uitgebreide collectie

De collectie jaloezieën, in de volksmond 'Luxaflex' genoemd, bestaat uit drie verschillende typen: houten jaloezieën, aluminium jaloezieën en stoffen jaloezieën. Houten jaloezieën hebben een natuurlijk warme uitstraling, een aluminium jaloezie oogt modern en strak en stoffen jaloezieën sluiten perfect aan bij de overige stoffen in uw interieur. 

ik wil meer weten!
Uitgebreide collectie
Fijne voordelen

Fijne voordelen

Horizontale jaloezieën zijn een zeer praktische oplossing. Jaloezieën bieden privacy en zorgen voor een prettige lichtinval die u helemaal zelf kunt bepalen. Jaloezieën zijn naast functioneel ook decoratief. Industrieel, landelijk of modern: er is altijd een jaloezie passend bij uw woonstijl!

Speciaal op maat

Er zijn verschillende variaties mogelijk in afmeting en kleur. Uw Verano® dealer kan u vakkundig adviseren over alle mogelijkheden. De jaloezieën van Verano® worden speciaal op maat gemaakt. Zo past uw raamdecoratie precies in uw persoonlijke situatie. U ontvangt twee jaar fabrieksgarantie op uw Verano® raamdecoratie!

Speciaal op maat
Kindveilige producten

Kindveilige producten

Het veiliger maken van onze producten is topprioriteit en daarom een belangrijk onderdeel van de productontwikkeling. Al onze binnenzonwering en raamdecoratie producten voldoen aan de herziende Europese voorschriften. Zo weet u zeker dat u met een veilig gevoel kunt genieten van uw raamdecoratie!

kindveiligheid is topprioriteit!

Smartfit jaloezieën

Het Smartfit frame is speciaal ontwikkeld voor Verano® raamdecoratie producten. Het frame kan eenvoudig op het kozijn geklikt worden door middel van speciale steuntjes. Boren is niet langer nodig en uw jaloezieën krijgen een extra stijlvolle uitstraling. Het Smartfit frame is tevens een zeer kindveilige oplossing! 

Smartfit jaloezieën
Prijzen jaloezieën

Prijzen jaloezieën

De prijs van uw nieuwe jaloezieën is afhankelijk van de afmetingen, het type bediening dat u kiest, eventuele aanvullende opties en de inmeet- en/of montageservice. Bezoek een erkend Verano® specialist bij u in de buurt en laat uw persoonlijke prijs berekenen. U kunt ook direct uw prijs berekenen in de webshop van een van onze partners!

bereken uw prijs

Wilt u meer informatie?

Vraag dan de gratis brochure aan!

brochure aanvragen
comfort at home
comfort at work
comfort in design
Bestel meer brochures:
Jaloezieën
Plisségordijnen
Rolgordijnen
Vouwgordijnen
Verticale lamellen
Zonneschermen
Uitvalschermen
Screens
Markiezen
Verandazonwering
V280-Ipanema
Terrasoverkappingen
Terrasschermen
Tuinschermen
Rolluiken
Garagedeuren

Meer informatie?

Vink de brochure(s) aan die u gratis van Verano wilt ontvangen. In de brochures staan belangrijke technische specificaties. Naast de brochures ontvangt u vrijblijvend adresgegevens van een Verano dealer bij u in de buurt.