Online bestellen
Zonweringyour comfort is our concern
  • Rolluiken Rolluiken

    Rolluiken creëren een veilig, stevig en inbraakvertragend pantser voor het raam en zorgen voor isolatie en verduistering.

Ruime collectie

De collectie rolluiken van Verano® bestaat uit drie typen: rolluik RV 40 is eenvoudig met een uitstekende prijs-/kwaliteit-verhouding, rolluik RV 41 ecoline is geschikt voor kleinere ramen en rolluik RV 49 Safe is extra stevig.

ik wil meer weten!
Ruime collectie
Alle voordelen

Alle voordelen

Isolerend, verduisterend, geluidswerend en inbraakvertragend, een rolluik biedt het allemaal! Daarnaast fungeert een rolluik als een stevig pantser voor uw raam. Zo kunt u in alle rust genieten van uw veilige woning. In de zomer blijft uw huis heerlijk koel, in de winter geniet u van een warme huiskamer. Tevens bespaart u met deze oplossing energie!

Speciaal op maat

Er zijn verschillende mogelijkheden in hoogte en breedte, uw Verano® dealer kan u hierover adviseren. Rolluiken worden speciaal op maat gemaakt, zo past uw rolluik precies in uw persoonlijke situatie. U ontvangt daarnaast vijf jaar fabrieksgarantie op uw Verano® rolluik!

Speciaal op maat
Duurzaam

Duurzaam

De lamellen van de rolluiken kunnen niet vastlopen of van elkaar verschuiven doordat ze onderling zijn verbonden. Bovendien zijn de rolluiken ongevoelig voor stof en vocht. Hierdoor gaat een rolluik van Verano® jarenlang storingsvrij mee!

Prijzen rolluiken

De prijs van uw nieuwe rolluiken is afhankelijk van de afmetingen, het type bediening dat u kiest, eventuele aanvullende opties en de inmeet- en/of montageservice. Bezoek een erkend Verano® specialist bij u in de buurt en laat uw persoonlijke prijs berekenen. U kunt ook direct uw prijs berekenen in de webshop van een van onze partners!

bereken uw prijs
Prijzen rolluiken

Wilt u meer informatie?

Vraag dan de gratis brochure aan!

brochure aanvragen
comfort at home
comfort at work
comfort in design
Bestel meer brochures:
Jaloezieën
Plisségordijnen
Rolgordijnen
Vouwgordijnen
Verticale lamellen
Zonneschermen
Uitvalschermen
Screens
Markiezen
Verandazonwering
V280-Ipanema
Terrasoverkappingen
Terrasschermen
Tuinschermen
Rolluiken
Garagedeuren

Meer informatie?

Vink de brochure(s) aan die u gratis van Verano wilt ontvangen. In de brochures staan belangrijke technische specificaties. Naast de brochures ontvangt u vrijblijvend adresgegevens van een Verano dealer bij u in de buurt.