Online bestellen
Zonweringyour comfort is our concern
  • Rolpoorten Rolpoorten

    Rolpoorten combineren een veilig gevoel met duurzaamheid en een strakke vormgeving. Een sterke, veilige en praktische oplossing

Typen rolpoorten

De collectie rolpoorten van Verano® bestaat uit twee typen: de stevige rolpoort RV 55 en de RV 77 met extra hoge en dikke lamellen. Een rolpoort combineert een veilig gevoel met duurzaamheid en een strakke vormgeving. Vraag uw Verano® dealer naar alle mogelijkheden voor uw persoonlijke situatie!

Typen rolpoorten
Praktische eigenschappen

Praktische eigenschappen

Een rolpoort is een sterke, veilige en praktische oplossing om grote oppervlakken af te sluiten. De rolpoorten werken als goed hang- en sluitwerk: bij ongewenst bezoek blokkeren de lamellen. Een rolpoort zorgt voor zonwering, extra isolatie en energiebesparing. Rolpoorten worden elektrisch bediend en gaan jarenlang storingsvrij mee!

Rolpoort RV 55

De stevige lamellen van de RV 55 hebben een zonwerende, isolerende en geluidswerende werking. De RV 55 is standaard voorzien van elektrische bediening en beschikbaar in verschillende lamel- en kastkleuren. 

Rolpoort RV 55
Rolpoort RV 77

Rolpoort RV 77

Rolpoort RV 77 heeft hogere en dikkere lamellen en is daardoor geschikt voor grotere oppervlakken. De RV 77 is zonwerend, isolerend en geluidswerend. De RV 77 rolpoort is standaard voorzien van elektrische bediening en beschikbaar in verschillende lamel- en kastkleuren.

Prijzen rolpoorten

De prijs van uw nieuwe rolpoort is afhankelijk van de afmetingen, eventuele aanvullende opties en de inmeet- en/of montageservice. Bezoek een erkend Verano® specialist bij u in de buurt en laat uw persoonlijke prijs berekenen.

vind uw Verano® dealer
Prijzen rolpoorten

Wilt u meer informatie?

Vraag dan de gratis brochure aan!

brochure aanvragen
comfort at home
comfort at work
comfort in design
Bestel meer brochures:
Jaloezieën
Plisségordijnen
Rolgordijnen
Vouwgordijnen
Verticale lamellen
Zonneschermen
Uitvalschermen
Screens
Markiezen
Verandazonwering
V280-Ipanema
Terrasoverkappingen
Terrasschermen
Tuinschermen
Rolluiken
Garagedeuren

Meer informatie?

Vink de brochure(s) aan die u gratis van Verano wilt ontvangen. In de brochures staan belangrijke technische specificaties. Naast de brochures ontvangt u vrijblijvend adresgegevens van een Verano dealer bij u in de buurt.