Zonweringyour comfort is our concern
  • Garagedeuren Garagedeuren

    Geniet het hele jaar door van gemoedsrust en een veilige woning, voor jou en je gezin!

Altijd gemoedsrust

Je wilt in alle rust kunnen genieten van jouw woning, zomer of winter, lente of herfst. Garagedeuren zorgen ervoor dat jij jouw woning op een veilige manier kunt afsluiten. Daarnaast zorgen een goed geïsoleerde garagedeur er ook voor dat je energie kunt besparen. Garagedeuren zijn standaard voorzien van vingerknelbeveiliging, de wettelijke veerbreukbeveiliging, optildetectie en obstakeldetectie, zo weet je zeker dat jouw gezin altijd veilig gebruik kan maken van de garagedeur. 

gratis brochure(s) aanvragen
Altijd gemoedsrust
Passend bij jouw woning

Passend bij jouw woning

Garagedeuren zijn verkrijgbaar met een trekveer of met torsieveren voor of achter. De panelen van de garagedeuren zijn voorzien van een sterke polyester coating die weer- en drukbestendig is. Daarnaast zijn de garagedeuren aan de onder-, zij- en bovenkant voorzien van afdichtingsstrippen van hoogwaardige EPDM, jouw garagedeur is altijd dicht. De garagedeuren zijn uitvoerbaar met zowel hand- als elektrische bediening voor extra wooncomfort. De garagedeuren zijn te verkrijgen in verschillende uitvoeringen en in alle mogelijke RAL kleuren.

Speciaal op maat

Neem voor een advies op maat, een vrijblijvende offerte en professionele service contact op met jouw dichtstbijzijnde Verano® dealer of bereken jouw prijs in de webshop van een van onze partners.

bereken jouw prijs
Speciaal op maat

Wilt u meer informatie?

Vraag dan de gratis brochure aan!

brochure aanvragen
comfort at home
comfort at work
comfort in design
Vink de brochure(s) aan die je wilt ontvangen:
Jaloezieën
Plisségordijnen
Rolgordijnen
Vouwgordijnen
Verticale lamellen
Zonneschermen
Uitvalschermen
Ritzscreens®
Markiezen
Verandazonwering
Terrasoverkappingen
Terrasschermen
Tuinschermen
Rolluiken
Garagedeuren

Meer informatie?

Vul onderstaand jouw gegevens in en kies bij 'Selecteer brochures' welke brochures je wilt ontvangen. Naast de gratis brochure(s) ontvang je vrijblijvend de adresgegevens van een Verano® dealer bij jou in de buurt.