Zonweringyour comfort is our concern

Lüderitz windscherm

Beweegbaar windscherm

Op zomerse dagen kunnen de temperaturen hoog oplopen en dan is een koel briesje welkom, maar op frisse najaarsdagen is het heerlijk om uit de wind te genieten van het herfstzonnetje. Je hoeft niet te kiezen, met het Lüderitz windscherm kan het allebei! De kracht van dit windscherm is dat je het in- of uit kunt schuiven wanneer jij dat wenst. Het Lüderitz windscherm is daardoor dé oplossing voor jouw terras of balkon.

Beweegbaar windscherm
Altijd dé oplossing

Altijd dé oplossing

Je kunt het Lüderitz windscherm voor verschillende doeleinden gebruiken: als terrasafscheiding, tegen een balustrade op jouw balkon en als afdichting van jouw terrasoverkapping of horecagelegenheid. Het is tevens mogelijk om meerdere Lüderitz windschermen te koppelen en zo de gewenste breedte te bereiken. Windscherm Lüderitz is standaard uitgerust met een elektrische motor zodat je jouw windscherm met één druk op de knop kunt bedienen. Het Lüderitz windscherm is volledig samen te stellen naar jouw persoonlijke wensen en stijl.

Veilig genieten van het buitenleven

Windscherm Lüderitz kan uitgevoerd worden met gehard- of gelaagd veiligheidsglas. Beide glassoorten beschermen tegen persoonlijk letsel bij glasbreuk. Dit garanderen wij als het windscherm 85 centimeter of lager is gemeten vanaf het vloerniveau. Indien er achter en voor het windscherm een niveauverschil is van meer dan één meter, is er sprake van een doorvalrisico. In dit geval dient er uitsluitend gelaagd veiligheidsglas toegepast te worden. Het Lüderitz windscherm is niet te gebruiken als balustrade maar kan tegen een balustrade geplaatst worden.

Veilig genieten van het buitenleven

Wilt u meer informatie?

Vraag dan de gratis brochure aan!

brochure aanvragen
comfort at home
comfort at work
comfort in design
Vink de brochure(s) aan die je wilt ontvangen:
Jaloezieën
Plisségordijnen
Rolgordijnen
Vouwgordijnen
Verticale lamellen
Zonneschermen
Uitvalschermen
Ritzscreens®
Markiezen
Verandazonwering
Terrasoverkappingen
Terrasschermen
Tuinschermen
Rolluiken
Garagedeuren

Meer informatie?

Vul onderstaand jouw gegevens in en kies bij 'Selecteer brochures' welke brochures je wilt ontvangen. Naast de gratis brochure(s) ontvang je vrijblijvend de adresgegevens van een Verano® dealer bij jou in de buurt.