Zonweringyour comfort is our concern

Biarritz windscherm

Vast windscherm

Ligt jouw terras of jouw balkon op de wind en wordt je hierdoor belemmerd? Wij hebben dé oplossing! Het Biarritz windscherm is een veelzijdig windscherm dat op iedere gewenste plek in de tuin, het terras of op het balkon geplaatst kan worden. Het windscherm is te koppelen, zo kun je zelf bepalen hoe groot jouw windvrije terras of balkon wordt. Het is tevens mogelijk om de zijkant van jouw terrasoverkapping af te sluiten met het Biarritz windscherm. Kortom: alleen maar voordelen! 

Vast windscherm
Passend in jouw situatie

Passend in jouw situatie

Het Biarritz windscherm is volledig samen te stellen op basis van jouw persoonlijke stijl. Het glazen windscherm is deels uit te voeren in volkern (Trespa) en kan op meerdere manieren gemonteerd worden. Je hebt onder andere de keuze uit montage door middel van een pin in de grond, middels een voetplaat, rechtstreeks op de grond of verrijdbaar op wieltjes. Het Biarritz windscherm is standaard verkrijgbaar in technisch zilver, ivoor, bruin- of antraciet structuurlak.

Veiligheid voorop

Windscherm Biarritz kan uitgevoerd worden met gehard- of gelaagd veiligheidsglas. Beide glassoorten beschermen tegen persoonlijk letsel indien er sprake is van glasbreuk. Dit garanderen wij als het windscherm 85 centimeter of lager is gemeten vanaf het vloerniveau. Indien er achter en voor het windscherm een niveauverschil is van meer dan één meter, is er sprake van een doorvalrisico. In dit geval dient er uitsluitend gelaagd veiligheidsglas toegepast te worden. Het Biarritz windscherm is niet te gebruiken als balustrade maar kan wel tegen een balustrade geplaatst worden. Denk aan de veiligheid voor jou en jouw dierbaren!

Veiligheid voorop

Wilt u meer informatie?

Vraag dan de gratis brochure aan!

brochure aanvragen
comfort at home
comfort at work
comfort in design
Vink de brochure(s) aan die je wilt ontvangen:
Jaloezieën
Plisségordijnen
Rolgordijnen
Vouwgordijnen
Verticale lamellen
Zonneschermen
Uitvalschermen
Ritzscreens®
Markiezen
Verandazonwering
Terrasoverkappingen
Terrasschermen
Tuinschermen
Rolluiken
Garagedeuren

Meer informatie?

Vul onderstaand jouw gegevens in en kies bij 'Selecteer brochures' welke brochures je wilt ontvangen. Naast de gratis brochure(s) ontvang je vrijblijvend de adresgegevens van een Verano® dealer bij jou in de buurt.