Online bestellen
Zonweringyour comfort is our concern
  • Windschermen Windschermen

    Windschermen vervroegen en verlengen het buitenseizoen aanzienlijk. Geniet langer van het buitenleven, in de zon en uit de wind!

Twee varianten

Verano® biedt twee varianten windschermen: de Biarritz en de Lüderitz! De windschermen zorgen voor een zonnetje en houden de wind tegen. Zo kunt u het hele jaar door optimaal genieten van uw terras of balkon.

ik wil meer weten!
Twee varianten
Verrassende voordelen

Verrassende voordelen

De windschermen uit de Verano® collectie zijn ontwikkeld om het buitenleven aangenamer te maken en worden speciaal voor u op maat gemaakt, tot op de millimeter nauwkeurig. De Biarritz is tevens beschikbaar in gunstig geprijsde standaardmaten. Een windscherm laat u het hele jaar genieten van aangename temperaturen!

Maatwerk

Er zijn verschillende mogelijkheden in afmetingen, uw Verano® dealer kan u hierover adviseren. De windschermen van Verano® worden niet als doe-het-zelf pakket aangeboden, maar op maat gemaakt. Zo past uw windscherm precies in uw persoonlijke situatie. U ontvangt vijf jaar fabrieksgarantie op uw Verano® windscherm! 

vind uw Verano® dealer
Maatwerk
Speciaal op maat

Speciaal op maat

Windschermen kunt u helemaal zelf samenstellen: framekleuren, glassoorten en montage. Vraag uw Verano® dealer naar de opties!

bekijk de collectie

Prijzen windschermen

De prijs van uw nieuwe windscherm is afhankelijk van de afmetingen, eventuele aanvullende opties en de inmeet- en/of montageservice. Bezoek een erkend Verano® specialist bij u in de buurt en laat uw persoonlijke prijs berekenen. U kunt ook direct uw prijs berekenen in de webshop van een van onze partners!

bereken uw prijs
Prijzen windschermen

Wilt u meer informatie?

Vraag dan de gratis brochure aan!

brochure aanvragen
comfort at home
comfort at work
comfort in design
Bestel meer brochures:
Jaloezieën
Plisségordijnen
Rolgordijnen
Vouwgordijnen
Verticale lamellen
Zonneschermen
Uitvalschermen
Screens
Markiezen
Verandazonwering
V280-Ipanema
Terrasoverkappingen
Terrasschermen
Tuinschermen
Rolluiken
Garagedeuren

Meer informatie?

Vink de brochure(s) aan die u gratis van Verano wilt ontvangen. In de brochures staan belangrijke technische specificaties. Naast de brochures ontvangt u vrijblijvend adresgegevens van een Verano dealer bij u in de buurt.