Zonweringyour comfort is our concern
  • Windschermen Windschermen

    Geniet langer van het buitenseizoen, in de zon en uit de wind, op jouw eigen balkon of terras!

In de zon en uit de wind

Extra vroeg en extra lang genieten van het leven buiten met familie en vrienden, wie wil dat nou niet? Iedereen wil van vroeg in het voorjaar tot laat in het najaar kunnen genieten van een beschut terras of balkon, maar de wind zorgt soms voor frisse temperaturen. Windschermen zijn dé oplossing voor het veranderlijke klimaat! Windschermen zorgen ervoor dat jij iedere plek kunt omtoveren tot een windvrije omgeving.

gratis brochure(s) aanvragen
In de zon en uit de wind
Verrassende voordelen

Verrassende voordelen

De windschermen zijn ontwikkeld om het buitenleven aangenamer te maken en worden speciaal voor jou op maat gemaakt, tot op de millimeter nauwkeurig. Het Biarritz windscherm is tevens beschikbaar in gunstig geprijsde standaardmaten. Jouw windscherm stel je helemaal naar jouw wens samen: de framekleur, de glassoort en het type montage.

Persoonlijk advies

Neem voor een advies op maat, een vrijblijvende offerte en professionele service contact op met jouw dichtstbijzijnde Verano® dealer of bereken jouw prijs in de webshop van een van onze partners.

bereken jouw prijs
Persoonlijk advies

Wilt u meer informatie?

Vraag dan de gratis brochure aan!

brochure aanvragen
comfort at home
comfort at work
comfort in design
Vink de brochure(s) aan die je wilt ontvangen:
Jaloezieën
Plisségordijnen
Rolgordijnen
Vouwgordijnen
Verticale lamellen
Zonneschermen
Uitvalschermen
Ritzscreens®
Markiezen
Verandazonwering
Terrasoverkappingen
Terrasschermen
Tuinschermen
Rolluiken
Garagedeuren

Meer informatie?

Vul onderstaand jouw gegevens in en kies bij 'Selecteer brochures' welke brochures je wilt ontvangen. Naast de gratis brochure(s) ontvang je vrijblijvend de adresgegevens van een Verano® dealer bij jou in de buurt.