Zonweringyour comfort is our concern
  • Terrasschermen Terrasschermen

    Het terras wordt een uitgebreid deel van jouw leefruimte, waar en wanneer jij dat wilt.

Vanzelfsprekende vrijheid

Vrijheid is niet onbelangrijk als het gaat om jouw leefomgeving. Terrasschermen zijn een deel van jouw leefruimte en of je nu verkoeling zoekt aan de achterzijde van jouw tuin of juist op het terras gelegen tegen de woning, met een terrasscherm kan het altijd.

gratis brochure(s) aanvragen
Vanzelfsprekende vrijheid
De veelzijdige Cortona

De veelzijdige Cortona

Het Cortona terrasscherm laat jou een extra terras creëren op iedere plek in jouw tuin. De Cortona wordt voornamelijk vrijstaand toegepast, maar kan ook tegen de gevel geplaatst worden. Het speciaal ontwikkelde en gepatenteerde systeem zorgt ervoor dat de hellingshoek van de Cortona traploos elektrisch versteld kan worden met één druk op de knop. Zo kunt je zelf bepalen of je het doek in horizontale- of schuine stand wilt plaatsen. De schuine stand zorgt voor een goede afvoer van het regenwater bij een lichte regenbui. Kortom: altijd een succes!

Collectie doekkleuren

Het zonwerende doek van terrasschermen biedt de beschutting waar jij naar op zoek bent. Naast de bescherming is ook de kleur van het zonwerende doek van essentieel belang. Laat je daarom voor jouw terrasscherm inspireren door de prachtige Trend- en Urban Colors! 

bekijk de Trend- en Urban Colors
Collectie doekkleuren

Wilt u meer informatie?

Vraag dan de gratis brochure aan!

brochure aanvragen
comfort at home
comfort at work
comfort in design
Vink de brochure(s) aan die je wilt ontvangen:
Jaloezieën
Plisségordijnen
Rolgordijnen
Vouwgordijnen
Verticale lamellen
Zonneschermen
Uitvalschermen
Ritzscreens®
Markiezen
Verandazonwering
Terrasoverkappingen
Terrasschermen
Tuinschermen
Rolluiken
Garagedeuren

Meer informatie?

Vul onderstaand jouw gegevens in en kies bij 'Selecteer brochures' welke brochures je wilt ontvangen. Naast de gratis brochure(s) ontvang je vrijblijvend de adresgegevens van een Verano® dealer bij jou in de buurt.