Zonweringyour comfort is our concern

Haal binnen naar buiten

Wij brengen onze vrije tijd graag door in de buitenlucht, samen met familie en vrienden. Een aangenaam klimaat is belangrijk, zeker op warme of juist natte dagen. Het huis staat steeds minder vaak los van de tuin en met een terrasoverkapping of serre creëer je een fantastische leefomgeving. Je geniet het hele jaar door van het buitenleven en je ervaart altijd een aangenaam klimaat, zowel binnen als buiten.

gratis brochure(s) aanvragen
Haal binnen naar buiten
Aangenaam klimaat

Aangenaam klimaat

Een terrasoverkapping of serre vergroot jouw woonomgeving en biedt beschutting tegen zon en regen. Hier profiteer je van vroeg in het voorjaar tot laat in het najaar van! Wil je een complete tuinkamer creëren? Kies dan voor één of meer uitbreidingsopties zoals sfeervolle verlichting, verandazonwering, glaswanden of Ritzscreens®. Terrasoverkappingen zijn de oplossingen voor een ideaal buitenklimaat, in alle seizoenen. 

Advies op maat

Neem voor een advies op maat, een vrijblijvende offerte en professionele service contact op met jouw dichtstbijzijnde Verano® dealer of bereken jouw prijs in de webshop van een van onze partners.

bereken jouw prijs
Advies op maat
Een veilige tuinbeleving

Een veilige tuinbeleving

Veiligheid is zowel in- als rondom het huis belangrijk, voor jou maar ook voor jouw kinderen. De terrasoverkappingen van Verano® zijn altijd voorzien van CE-markering. De CE-markering toont aan dat de terrasoverkappingen en serres voldoen aan strenge Europese veiligheidsrichtlijnen. Terrasoverkappingen, verandas of serres zonder CE-markering brengen veiligheidsrisico's met zich mee, het is daarom zeer belangrijk dat je een weloverwogen keuze maakt!


Wilt u meer informatie?

Vraag dan de gratis brochure aan!

brochure aanvragen
comfort at home
comfort at work
comfort in design
Vink de brochure(s) aan die je wilt ontvangen:
Jaloezieën
Plisségordijnen
Rolgordijnen
Vouwgordijnen
Verticale lamellen
Zonneschermen
Uitvalschermen
Ritzscreens®
Markiezen
Verandazonwering
Terrasoverkappingen
Terrasschermen
Tuinschermen
Rolluiken
Garagedeuren

Meer informatie?

Vul onderstaand jouw gegevens in en kies bij 'Selecteer brochures' welke brochures je wilt ontvangen. Naast de gratis brochure(s) ontvang je vrijblijvend de adresgegevens van een Verano® dealer bij jou in de buurt.