Online bestellen
Zonweringyour comfort is our concern
  • Terrasoverkappingen Terrasoverkappingen

    Haal het comfort van binnen naar buiten met een van de bijzondere terrasoverkappingen uit de Verano® collectie!

    brochure aanvragen

Ruime collectie

De collectie terrasoverkappingen van Verano® bestaat uit vier unieke typen. De Iseo is eenvoudig en zeer prijsgunstig, de Garda overkapping is uitermate geschikt voor alle uitbreidingsopties, de Riva biedt extra luxe en de Purbeck overkapping heeft een aantrekkelijk Victoriaans design.

ik wil meer weten!
Ruime collectie
Verrassende voordelen

Verrassende voordelen

Met een veranda haalt u het comfort van binnen naar buiten! Een terrasoverkapping is een verlenging van uw woonomgeving en biedt tevens beschutting tegen regen en/of zon. Met een overkapping kunt u extra lang en zorgeloos genieten van het buitenleven, van de eerste zon in het voorjaar tot laat in het najaar. 

Maatwerk

Met een overkapping van Verano® zijn verschillende mogelijkheden in afmetingen, uw Verano® dealer kan u hierover adviseren. De terrasoverkappingen van Verano® worden niet als doe-het-zelf pakket aangeboden, maar op maat gemaakt. Zo past uw terrasoverkapping precies in uw persoonlijke situatie. U ontvangt vijf jaar fabrieksgarantie op uw Verano® terrasoverkapping! 

vind uw Verano® dealer
Maatwerk
Luxe uitbreidingsopties

Luxe uitbreidingsopties

Terrasoverkappingen zijn uit te breiden met luxe opties: sfeervolle verlichting in uw terrasoverkapping, extra zonwering of glaswanden waardoor een serre wordt gecreëerd. Het is mogelijk om de Verano® Ritzscreen® toe te passen in uw terrasoverkapping voor een extra winddichte oplossing. Uw Verano® dealer kan u informeren over de verschillende uitbreidingsmogelijkheden, maar ook over de inmeet- en montagemogelijkheden voor uw terrasoverkapping.

Veiligheid voorop

De terrasoverkappingen van Verano® zijn allemaal voorzien van CE-markering. Met de CE-markering tonen wij aan dat de terrasoverkappingen voldoen aan strenge Europese veiligheidsrichtlijnen. Een terrasoverkapping zonder CE-markering brengt veiligheidsrisico's met zich mee, het is belangrijk dat u een weloverwogen keuze maakt wanneer u een terrasoverkapping aan wilt schaffen. Profiteer van de CE-markering en geniet van uw overkapping met een veilig gevoel!

wat houdt de CE markering in?
Veiligheid voorop
Prijzen terrasoverkappingen

Prijzen terrasoverkappingen

De prijs van uw nieuwe terrasoverkapping is afhankelijk van de afmetingen, eventuele aanvullende opties en de inmeet- en/of montageservice. Bezoek een erkend Verano® specialist bij u in de buurt en laat uw persoonlijke prijs berekenen. U kunt ook direct uw prijs berekenen van uw overkapping in de webshop van een van onze partners!

bereken uw prijs

Wilt u meer informatie?

Vraag dan de gratis brochure aan!

brochure aanvragen
comfort at home
comfort at work
comfort in design
Bestel meer brochures:
Jaloezieën
Plisségordijnen
Rolgordijnen
Vouwgordijnen
Verticale lamellen
Zonnescherm
Uitvalscherm
Screen
Markiezen
Verandazonwering
Terrasoverkapping
Terrasscherm
Tuinschermen
Rolluiken
Garagedeuren

Meer informatie?

Vink de brochure(s) aan die u gratis van Verano wilt ontvangen. In de brochures staan belangrijke technische specificaties. Naast de brochures ontvangt u vrijblijvend adresgegevens van een Verano dealer bij u in de buurt.