Online bestellen
Zonweringyour comfort is our concern

Rapallo lamellendak

Lamellendak met openschuivende lamellen

Wil je op mooie lentedagen zon op je terras, maar op tropische zomerdagen juist meer schaduw? Lamellendak Rapallo beschikt over kantelbare en openschuivende lamellen. De lamellen open, sluiten en kantelen met een fluisterstille motor. Indien gesloten vormt de Rapallo zich tot een spatwaterdichte en schaduwrijke oplossing voor jouw tuin of terras. Het Rapallo dak wordt gezien als pergola, je dient de lamellen daarom altijd meteen te openen bij sneeuwval.

Lamellendak met openschuivende lamellen
Helemaal in controle

Helemaal in controle

Met het Rapallo lamellendak ben jij zelf helemaal in controle over jouw eigen rusthoekje in de tuin. Het Rapallo lamellendak is, net als het Levanto dak, beschikbaar in verschillende bouwtypes. Zo zorgen wij ervoor dat er altijd een oplossing is voor jouw situatie. Het lamellendak is standaard voorbereid voor uitbreiding met een V599-Ritzscreen® recht en de verschillende glaswanden. De diverse uitbreidingsopties beschermen je het hele jaar door tegen wind, regen en schadelijke UV stralen.


Wilt u meer informatie?

Vraag dan de gratis brochure aan!

brochure aanvragen
comfort at home
comfort at work
comfort in design
Vink de brochure(s) aan die je wilt ontvangen:
Jaloezieën
Plisségordijnen
Rolgordijnen
Vouwgordijnen
Verticale lamellen
Zonneschermen
Uitvalschermen
Ritzscreens®
Markiezen
Verandazonwering
Terrasoverkappingen
Terrasschermen
Tuinschermen
Rolluiken
Garagedeuren

Meer informatie?

Vul onderstaand jouw gegevens in en kies bij 'Selecteer brochures' welke brochures je wilt ontvangen. Naast de gratis brochure(s) ontvang je vrijblijvend de adresgegevens van een Verano® dealer bij jou in de buurt.