Online bestellen
Zonweringyour comfort is our concern

Levanto lamellendak

Lamellendak met kantelbare lamellen

Een beschutte leefruimte die zich aanpast aan jouw woning: lamellendak Levanto. Ben je op zoek naar de ultieme buitenbeleving? Breid lamellendak Levanto dan uit met een Verano® Ritzsreen®, een glazen schuifwand of een vast kozijn. Wil je nog meer leefcomfort? De LED-verlichting, volledig weggewerkt in de bovenlijst, brengt extra sfeer onder jouw lamellendak. Dat wordt genieten van fantastische avonden! 

Lamellendak met kantelbare lamellen
Naar ieders smaak

Naar ieders smaak

Als jij altijd buiten te vinden bent, dan mag lamellendak Levanto niet ontbreken op jouw terras of in jouw tuin. Er is daarom voor ieder terras of iedere tuin een passende oplossing, er zijn namelijk diverse mogelijkheden in de uitval van het dak. De uitvalmaat ligt, door de breedte van de lamellen, wel al vast bij de keuze van een totale breedte. Het lamellendak is verkrijgbaar in alle mogelijke RAL-kleuren en/of structuurlakken zodat het dak altijd naar ieders smaak is te realiseren. 

Gecertificeerde kwaliteit

Lamellendak Levanto draagt de CE-markering CE NEN-EN 1991. Hiermee tonen wij aan dat het lamellendak met maximale afmetingen van 4000 mm bij 5863 mm in Nederland voldoet aan de Europese veiligheidseisen voor sneeuwbelasting en winddruk volgens CE NEN-EN 1991.

Gecertificeerde kwaliteit

Wilt u meer informatie?

Vraag dan de gratis brochure aan!

brochure aanvragen
comfort at home
comfort at work
comfort in design
Vink de brochure(s) aan die je wilt ontvangen:
Jaloezieën
Plisségordijnen
Rolgordijnen
Vouwgordijnen
Verticale lamellen
Zonneschermen
Uitvalschermen
Ritzscreens®
Markiezen
Verandazonwering
Terrasoverkappingen
Terrasschermen
Tuinschermen
Rolluiken
Garagedeuren

Meer informatie?

Vul onderstaand jouw gegevens in en kies bij 'Selecteer brochures' welke brochures je wilt ontvangen. Naast de gratis brochure(s) ontvang je vrijblijvend de adresgegevens van een Verano® dealer bij jou in de buurt.