Online bestellen
Zonweringyour comfort is our concern
  • Lamellendaken Lamellendaken

    Op zoek naar een luxe zonwering oplossing? Bepaal zelf de mate van zonlicht in uw tuin met de kantelbare lamellen!

    brochure aanvragen

Luxe oplossingen

De collectie Verano® lamellendaken bestaat uit twee typen: lamellendak Levanto, een lamellendak met kantelbare lamellen en lamellendak Rapallo, een lamellendak met een openschuivende lamelconstructie. Beide lamellendaken hebben een luxe uitstraling en zorgen ervoor dat u de mate van zonlicht en schaduw, in uw tuin en op uw terras, zelf kunt bepalen. Het terras kan van ’s morgens vroeg tot ’s avonds laat onbezorgd gebruikt worden.

Luxe oplossingen
Verschillende voordelen

Verschillende voordelen

Een lamellendak geeft u nog meer het gevoel dat u buiten bent. U bepaalt zelf de hoeveelheid schaduw en u bent beschermd tegen de zon. Doordat de lamellen te openen zijn geniet u van aangename temperaturen, met de eenvoudige bediening en geruisloze werking van de kantelbare lamellen kunt u de perfecte lichtinval en mate van ventilatie realiseren.

Maatwerk

Uw Levanto en/of Rapallo lamellendak wordt altijd speciaal voor u op maat gemaakt zodat het precies past in uw persoonlijke situatie en bij uw persoonlijke wensen. Er zijn verschillende mogelijkheden in afmetingen, uw Verano® dealer kan u adviseren over de mogelijkheden. U ontvangt vijf jaar fabrieksgarantie op uw lamellendak! 

Maatwerk
Prijzen lamellendaken

Prijzen lamellendaken

De prijs van uw nieuwe lamellendak is afhankelijk van de afmetingen, eventuele aanvullende opties en de inmeet- en/of montageservice. Bezoek een erkend Verano® specialist bij u in de buurt en laat uw persoonlijke prijs berekenen.


Wilt u meer informatie?

Vraag dan de gratis brochure aan!

brochure aanvragen
comfort at home
comfort at work
comfort in design
Bestel meer brochures:
Jaloezieën
Plisségordijnen
Rolgordijnen
Vouwgordijnen
Verticale lamellen
Zonneschermen
Uitvalschermen
Screens
Markiezen
Verandazonwering
V280-Ipanema
Terrasoverkappingen
Terrasschermen
Tuinschermen
Rolluiken
Garagedeuren

Meer informatie?

Vink de brochure(s) aan die u gratis van Verano wilt ontvangen. In de brochures staan belangrijke technische specificaties. Naast de brochures ontvangt u vrijblijvend adresgegevens van een Verano dealer bij u in de buurt.