Zonweringyour comfort is our concern

Talamanca schuifwand

Glazen schuifwand

Ben je op zoek naar schuivende panelen, maar wil je wel dat de panelen aan elkaar verbonden zijn? De Talamanca schuifwand bestaat uit glazen panelen die dankzij de ingebouwde meenemer aan elkaar verbonden zijn. Dit betekent dat wanneer jij de glazen schuifwand wilt openen, alle volglazen panelen meebewegen. Hierdoor kun jij in één beweging de afsluiting van jouw terrasoverkapping of balkon openen of sluiten.

Glazen schuifwand
Langer buiten genieten

Langer buiten genieten

Beschut genieten en toch het zicht op jouw tuin of de buitenlucht behouden, met de Talamanca schuifwand is het mogelijk! De lage opstap, de goede afdichting en de vrije afwatering zorgen ervoor dat de glazen schuifwand in veel situaties is toe te passen. Dankzij de volglazen panelen wordt het zicht op buiten altijd behouden, zonder belemmeringen. De Talamanca glaswand is verkrijgbaar in drie, vier, vijf of zes delen en het aluminium profiel kan uitgevoerd worden in wit, ivoor en antraciet. Een ander groot voordeel is dat de Talamanca schuifwand voor extra veiligheid vergrendeld kan worden met een cilinderslot.


Wilt u meer informatie?

Vraag dan de gratis brochure aan!

brochure aanvragen
comfort at home
comfort at work
comfort in design
Vink de brochure(s) aan die je wilt ontvangen:
Jaloezieën
Plisségordijnen
Rolgordijnen
Vouwgordijnen
Verticale lamellen
Zonneschermen
Uitvalschermen
Ritzscreens®
Markiezen
Verandazonwering
Terrasoverkappingen
Terrasschermen
Tuinschermen
Rolluiken
Garagedeuren

Meer informatie?

Vul onderstaand jouw gegevens in en kies bij 'Selecteer brochures' welke brochures je wilt ontvangen. Naast de gratis brochure(s) ontvang je vrijblijvend de adresgegevens van een Verano® dealer bij jou in de buurt.