Zonweringyour comfort is our concern

Solano schuifpui

Glazen schuifpui

Wil je niet alleen de zijkanten maar ook de voorkant van jouw terrasoverkapping of veranda afsluiten? Of vind jij het belangrijk dat je altijd volledig beschut kunt zitten? Dan is de Solano schuifpui wat je zoekt! De Solano is namelijk een glazen schuifpui waarmee je de voorkant van jouw terrasoverkapping netjes kunt afsluiten. Gecombineerd met de Serena glasafdichting creëer je zelfs een volwaardige tuinkamer. 

Glazen schuifpui
Altijd een oplossing

Altijd een oplossing

Om ervoor te zorgen dat de Solano schuifpui in jouw terrasoverkapping of serre past, is de schuifpui uit te voeren in een twee- of vierdelige variant. De tweedelige schuifpui heeft één schuifbaar deel en de vierdelige schuifpui heeft twee schuifbare delen. Je kunt de schuifbare delen achter het vaste deel schuiven waardoor de binnenruimte verbonden blijft met jouw tuin. De Solano is een aluminium kozijn gecombineerd met helder veiligheidsglas en is aan de buiten- en binnenzijde af te sluiten. 


Wilt u meer informatie?

Vraag dan de gratis brochure aan!

brochure aanvragen
comfort at home
comfort at work
comfort in design
Vink de brochure(s) aan die je wilt ontvangen:
Jaloezieën
Plisségordijnen
Rolgordijnen
Vouwgordijnen
Verticale lamellen
Zonneschermen
Uitvalschermen
Ritzscreens®
Markiezen
Verandazonwering
Terrasoverkappingen
Terrasschermen
Tuinschermen
Rolluiken
Garagedeuren

Meer informatie?

Vul onderstaand jouw gegevens in en kies bij 'Selecteer brochures' welke brochures je wilt ontvangen. Naast de gratis brochure(s) ontvang je vrijblijvend de adresgegevens van een Verano® dealer bij jou in de buurt.