Zonweringyour comfort is our concern

Serena glasafdichting

Vaste glasafdichting

Terrasoverkappingen en serres vergroten de leefruimte in jouw woning, tuin en op jouw terras. Met de Serena glasafdichting kun je jouw terrasoverkapping of veranda aan de zijkanten afsluiten. Hiermee kun je dus een beschutte ruimte realiseren waarin je het hele jaar door kunt zitten. De Serena wordt uitgevoerd in helder veiligheidsglas om de veiligheid van jou, je gezin, familie en vrienden te garanderen. 

Vaste glasafdichting
Naadloos resultaat

Naadloos resultaat

Jouw persoonlijke situatie vraagt om een passende oplossing. De Serena glasafdichting is daarom verkrijgbaar in drie speciale varianten: als recht kozijn, als schuin kozijn en als spiekozijn. Het is daarnaast mogelijk om het Serena spiekozijn te plaatsen op een scheidingsmuur of een rechte glaswand. Indien de Serena glaswand gecombineerd wordt met jouw Verano® terrasoverkapping, zorgen wij ervoor dat het profiel van de glaswand hierop aangepast wordt en naadloos aansluit.


Wilt u meer informatie?

Vraag dan de gratis brochure aan!

brochure aanvragen
comfort at home
comfort at work
comfort in design
Vink de brochure(s) aan die je wilt ontvangen:
Jaloezieën
Plisségordijnen
Rolgordijnen
Vouwgordijnen
Verticale lamellen
Zonneschermen
Uitvalschermen
Ritzscreens®
Markiezen
Verandazonwering
Terrasoverkappingen
Terrasschermen
Tuinschermen
Rolluiken
Garagedeuren

Meer informatie?

Vul onderstaand jouw gegevens in en kies bij 'Selecteer brochures' welke brochures je wilt ontvangen. Naast de gratis brochure(s) ontvang je vrijblijvend de adresgegevens van een Verano® dealer bij jou in de buurt.