Zonweringyour comfort is our concern

Sa Caleta schuifwand

Glazen schuifwand

Geniet van het intense plezier van het leven buiten en profiteer het hele buitenseizoen van een fantastisch terras. Glazen schuifwand Sa Caleta bestaat uit losse panelen die onafhankelijk van elkaar bewegen. De panelen zijn volledig van glas en hebben geen omkadering. Hierdoor ontstaat er een glazen ruimte die beschutting biedt terwijl de inval van het daglicht en uitzicht behouden blijft. De Sa Caleta glaswand houdt wind tegen en verwarmt de ruimte op een natuurlijk door de zon.

Glazen schuifwand
Volwaardige buitenbeleving

Volwaardige buitenbeleving

Wil je een sfeervolle tuinkamer of serre creëren waarin jij beschut kunt genieten? Glaswand Sa Caleta kan worden toegepast in alle Verano® terrasoverkappingen, maar ook in bestaande situaties. Glaswand Sa Caleta heeft een onderschuifsysteem, de terrasoverkapping het gewicht van de glazen panelen niet te dragen en dat zorgt voor een extra veilige oplossing. De glazen panelen worden in een aluminium profiel geplaatst, dit profiel is verkrijgbaar in ivoor, wit of antraciet. Deze profielkleuren matchen perfect met alle Verano® terrasoverkappingen!


Wilt u meer informatie?

Vraag dan de gratis brochure aan!

brochure aanvragen
comfort at home
comfort at work
comfort in design
Vink de brochure(s) aan die je wilt ontvangen:
Jaloezieën
Plisségordijnen
Rolgordijnen
Vouwgordijnen
Verticale lamellen
Zonneschermen
Uitvalschermen
Ritzscreens®
Markiezen
Verandazonwering
Terrasoverkappingen
Terrasschermen
Tuinschermen
Rolluiken
Garagedeuren

Meer informatie?

Vul onderstaand jouw gegevens in en kies bij 'Selecteer brochures' welke brochures je wilt ontvangen. Naast de gratis brochure(s) ontvang je vrijblijvend de adresgegevens van een Verano® dealer bij jou in de buurt.