Zonweringyour comfort is our concern

Moli vouwwand

Glazen vouwwand

Vouwwand Moli is de oplossing voor iedere terrasoverkapping of ieder balkon. De speciale vouwende constructie met meeneemfunctie zorgt ervoor dat krachten op jouw terrasoverkapping worden vermeden. De panelen van vouwwand Moli bestaan uit gelaagd glas en zijn zowel naar links als naar rechts open te vouwen. De wind wordt tegengehouden en de glazen ruimte wordt op een natuurlijke manier verwarmd door de zon. Kortom: altijd heerlijk genieten dus, op jouw terras of balkon!

Glazen vouwwand
Natuurlijke verwarming

Natuurlijke verwarming

De meeneemfunctie van vouwwand Moli zorgt ervoor dat wanneer je de vouwwand wilt openen of sluiten, alle glazen panelen meebewegen. Het is hierdoor mogelijk om jouw terrasoverkapping of balkon in één eenvoudige beweging te openen of te sluiten. De glazen panelen van de vouwwand worden in een aluminium kozijn geplaatst. Dit kozijn kan standaard worden uitgevoerd in ivoor, wit of antraciet. Zo past de vouwwand perfect bij de uitstraling van alle terrasoverkappingen!


Wilt u meer informatie?

Vraag dan de gratis brochure aan!

brochure aanvragen
comfort at home
comfort at work
comfort in design
Vink de brochure(s) aan die je wilt ontvangen:
Jaloezieën
Plisségordijnen
Rolgordijnen
Vouwgordijnen
Verticale lamellen
Zonneschermen
Uitvalschermen
Ritzscreens®
Markiezen
Verandazonwering
Terrasoverkappingen
Terrasschermen
Tuinschermen
Rolluiken
Garagedeuren

Meer informatie?

Vul onderstaand jouw gegevens in en kies bij 'Selecteer brochures' welke brochures je wilt ontvangen. Naast de gratis brochure(s) ontvang je vrijblijvend de adresgegevens van een Verano® dealer bij jou in de buurt.