Online bestellen
Zonweringyour comfort is our concern
  • Glaswanden Glaswanden

    Glaswanden vergroten de leefruimte en zorgen voor een optimaal gebruik van het terras. Geniet eerder en langer van het leven buiten!

Brede collectie

De collectie glaswanden van Verano® bevat vier typen: glazen schuifwand Sa Caleta, glasafdichting Serena, schuifpui Solano en glazen schuifwand Talamanca. Als aanvulling bestaat de Jondal spie voor afdichting van uw Iseo terrasoverkapping. De vaste en verschuifbare glaswanden bieden extra beschutting en zijn zeer praktisch in gebruik.

ik wil meer weten!
Brede collectie
Alle voordelen

Alle voordelen

Met een glaswand kunt u een sfeervolle tuinkamer creëren, maar ook uw terrasoverkapping op een comfortabele manier openen en sluiten. Een glaswand kan worden uitgerust met een luxe meeneemfunctie. Door een ingebouwde meenemer in uw glaswand zijn alle glazen panelen aan elkaar verbonden, waardoor bij het openen en sluiten van de glaswand alle panelen automatische mee bewegen. Kortom: een glaswand heeft alleen maar voordelen!

Speciaal op maat

Er zijn verschillende mogelijkheden in afmetingen van uw glaswand, uw Verano® dealer kan u hierover adviseren. De glaswand, schuifwand en schuifpui van Verano® worden niet als doe-het-zelf pakket aangeboden, maar op maat gemaakt. Zo past uw glaswand precies in uw persoonlijke situatie. U ontvangt vijf jaar fabrieksgarantie op uw Verano® glaswand! 

vind uw Verano® dealer
Speciaal op maat
Prijzen glaswanden

Prijzen glaswanden

De prijs van uw nieuwe glaswand, schuifwand of schuifpui is afhankelijk van de afmetingen, eventuele aanvullende opties en de inmeet- en/of montageservice. Bezoek een erkend Verano® specialist bij u in de buurt en laat uw persoonlijke prijs berekenen.

vind uw Verano® dealer

Wilt u meer informatie?

Vraag dan de gratis brochure aan!

brochure aanvragen
comfort at home
comfort at work
comfort in design
Bestel meer brochures:
Jaloezieën
Plisségordijnen
Rolgordijnen
Vouwgordijnen
Verticale lamellen
Zonneschermen
Uitvalschermen
Screens
Markiezen
Verandazonwering
V280-Ipanema
Terrasoverkappingen
Terrasschermen
Tuinschermen
Rolluiken
Garagedeuren

Meer informatie?

Vink de brochure(s) aan die u gratis van Verano wilt ontvangen. In de brochures staan belangrijke technische specificaties. Naast de brochures ontvangt u vrijblijvend adresgegevens van een Verano dealer bij u in de buurt.