Zonweringyour comfort is our concern

 Wij zijn altijd op zoek naar inspirerende en mooie locaties voor het fotograferen van onze producten. Vind jij het leuk onze fotograaf bij jou thuis te ontvangen? Verras ons dan met een foto, of meerdere foto's, van jouw Verano® product(en) en ontvang € 100,- aan vrij te besteden VVV-bonnen! Hoe doe je mee? Meedoen is eenvoudig: vul onderstaand formulier in en upload jouw foto('s). Na ontvangst van de foto('s) wordt beoordeeld of de locatie zich leent voor professionele fotografie.

Toestemming gebruik beeldmateriaal
Uiteraard gaan we alleen foto's maken met jouw toestemming. Indien je foto's op wilt sturen dien je toestemming te geven voor het gebruik van het uiteindelijk door ons gemaakte beeldmateriaal voor promotionele doeleinden. Indien je niet wilt dat de foto of foto's gebruikt worden voor promotionele doeleinden (brochures, social media etc.), kun je geen foto's uploaden . 

Let op: je kunt alleen JPEG- en PDF-bestanden uploaden.

*Klik hier voor de voorwaardenJouw gegevens:

Gegevens dealer

?
?
?
?
?
?

Velden gemarkeerd met zijn verplicht om in te vullen

Wilt u meer informatie?

Vraag dan de gratis brochure aan!

brochure aanvragen
comfort at home
comfort at work
comfort in design
Vink de brochure(s) aan die je wilt ontvangen:
Jaloezieën
Plisségordijnen
Rolgordijnen
Vouwgordijnen
Verticale lamellen
Zonneschermen
Uitvalschermen
Ritzscreens®
Markiezen
Verandazonwering
Terrasoverkappingen
Terrasschermen
Tuinschermen
Rolluiken
Garagedeuren

Meer informatie?

Vul onderstaand jouw gegevens in en kies bij 'Selecteer brochures' welke brochures je wilt ontvangen. Naast de gratis brochure(s) ontvang je vrijblijvend de adresgegevens van een Verano® dealer bij jou in de buurt.