Online bestellen
Zonweringyour comfort is our concern

Het is belangrijk om een weloverwogen keuze te maken voor jouw zonwering, maar waar moet je aan denken wanneer je op zoek gaat naar passende zonwering voor jouw woning en/of tuin? Wij geven je graag enkele tips!

Functie
Het is belangrijk om eerst te bepalen wat de functie of het doel van uw zonwering moet zijn. Wil je een beschut terras, wil je de kamers in jouw woning optimaal kunnen verduisteren of de lichtinval in jouw woning reguleren? Als je de functie heeft vastgesteld kun je een selectie van producten maken op basis van de kenmerken.

Budget
De prijs van zonwering hangt af van het type dat je kiest, maar ook van het oppervlak dat je wilt beschermen. Kies je voor maatwerk producten of wil je extra opties zoals elektrische bediening of een speciaal type doek? Dan moet je rekening houden met eventuele bijkomende kosten. Het is daarom aan te raden om een budget vast te stellen alvorens je een specialist bezoekt.

Fotocollage zonwering
Afbeelding 1: het veelzijdige aanbod zonwering oplossingen

Veiligheid
Zonwering dient naast praktisch en decoratief ook veilig te zijn. De aandacht voor veiligheid is met name voor raamdecoratie producten aanzienlijk toegenomen. Laat je daarom altijd goed adviseren door jouw zonweringspecialist.

Uitstraling
Felle kleuren of neutrale tinten? De mogelijkheden in kleuren en stijlen voor zowel de profielen als de verschillende vullingen zijn eindeloos. Het is daarom belangrijk dat je goed nadenkt over de uitstraling van jouw zonwering. Of je nu gaat voor tijdloos of modern, houd altijd rekening met de stijl van jouw woning en inrichting. Zonwering schaf je immers aan om jarenlang van te genieten. 

Waardevermeerdering
Er zijn zonweringoplossingen welke een hoge mate van isolatie bieden, denk bijvoorbeeld aan rolluiken. Zo bespaar je niet alleen energie, maar kun je ook de waarde van jouw woning aanzienlijk verhogen!

Ben je er nog niet helemaal uit? Vraag vrijblijvend een brochure aan, bezoek een erkend specialist, bekijk en vergelijk de verschillende producten en laat je vakkundig adviseren.

Wilt u meer informatie?

Vraag dan de gratis brochure aan!

brochure aanvragen
comfort at home
comfort at work
comfort in design
Vink de brochure(s) aan die je wilt ontvangen:
Jaloezieën
Plisségordijnen
Rolgordijnen
Vouwgordijnen
Verticale lamellen
Zonneschermen
Uitvalschermen
Ritzscreens®
Markiezen
Verandazonwering
Terrasoverkappingen
Terrasschermen
Tuinschermen
Rolluiken
Garagedeuren

Meer informatie?

Vul onderstaand jouw gegevens in en kies bij 'Selecteer brochures' welke brochures je wilt ontvangen. Naast de gratis brochure(s) ontvang je vrijblijvend de adresgegevens van een Verano® dealer bij jou in de buurt.