Online bestellen
Zonweringyour comfort is our concern
  • . .

Zo werken 'slimme rolgordijnen'

Slimme verlichting, een slimme televisie, een slim koffiezetapparaat, slimme raamdecoratie… Steeds meer huishoudelijke apparaten zijn ‘slim’. Wat houdt slimme apparatuur eigenlijk in?

Slimme huishoudelijke apparaten
Slimme apparatuur houdt in dat het product in staat is een internetverbinding te maken. Op deze manier kun je via een smartphone of tablet opdrachten versturen naar het apparaat. Zo kun jij bijvoorbeeld met je telefoon de intensiteit en de kleur van de verlichting bepalen. Naast het versturen van opdrachten is het ook mogelijk de status van een product te bekijken.  Zo kun je op je smartphone zien of jouw koffiezetapparaat toe is aan een onderhoudsbeurt. Al deze slimme apparaten dragen bij aan een Smart Home.

Slimme raamdecoratie
Uiteraard draagt slimme raamdecoratie ook bij aan een Smart Home. Met slimme rolgordijnen kun je lekker in bed blijven liggen en gemakkelijk doormiddel van een app op je smartphone of tablet jouw verduisterende rolgordijnen openen. Ook kun je slimme raamdecoratie laten ‘praten’ met andere apparatuur in jouw woning. Hoe fijn zou het zijn als jouw rolgordijnen automatisch openen bij het afgaan van jouw wekker? Dat is pas lekker wakker worden! De motoren kunnen verbonden worden met verschillende Smart Home apparaten, zoals de Homey en Google Home.

‘Hey Google..’
Nog een stapje verder? Slimme spraakassistentie (zoals Alexa van Google) wordt dé trend voor het komende jaar. Met je stem de jaloezieën laten kantelen, zodat jij niks hoeft te missen van de spannende film.

Slimme raamdecoratie op maat
Raamdecoratie is enorm bepalend voor het interieur. Met raamdecoratie op maat zorg je ervoor dat de producten perfect passen voor jouw ramen. Vraag een specialist daarom naar advies of zorg er met een inmeetafspraak bij jouw thuis voor dat je op een later moment niet voor verrassingen komt te staan.

Wilt u meer informatie?

Vraag dan de gratis brochure aan!

brochure aanvragen
comfort at home
comfort at work
comfort in design
Vink de brochure(s) aan die je wilt ontvangen:
Jaloezieën
Plisségordijnen
Rolgordijnen
Vouwgordijnen
Verticale lamellen
Zonneschermen
Uitvalschermen
Ritzscreens®
Markiezen
Verandazonwering
Terrasoverkappingen
Terrasschermen
Tuinschermen
Rolluiken
Garagedeuren

Meer informatie?

Vul onderstaand jouw gegevens in en kies bij 'Selecteer brochures' welke brochures je wilt ontvangen. Naast de gratis brochure(s) ontvang je vrijblijvend de adresgegevens van een Verano® dealer bij jou in de buurt.