Zonweringyour comfort is our concern

Marble

Marmer is overal! Als je goed rondkijkt zie je telefoonhoesjes, kleding en laptopstickers in marmerlook...  Het is ook een echte woontrend die we dit najaar veel gaan zien! Marmer is makkelijk te combineren, waardoor de hype is overgegaan in een trend. Marmer geeft jouw interieur een luxe, maar ook rustige uitstraling. 

 
Bron Pinterest (links: archiproducts, rechts: onlydecolove)

Hoe te combineren
Marmer is een gemetamorfoseerd kalksteen. Het is een natuurlijk product en kan daardoor goed worden gecombineerd met andere natuurlijke materialen zoals, hout, bamboe, leer en jute. Door een mooie combinatie te maken is je interieur één prachtig geheel. 

Marble & Pink
Roze is de perfecte kleur in combinatie met marmer. Deze combinatie is een echte woontrend op zich. Het klinkt misschien wat gek en gewaagd. Maar als je het aandurft zul je zien dat de combinatie een verbluffend eindresultaat oplevert.   
 
Bron Pinterest (links: roomed.nl, rechts: contemporist.com)

Marmer in je woonkamer
Ga jij voor een vloer van marmer of een muur? Marmer kan makkelijk toe worden gepast in jouw woonkamer. Vind je het te drastisch om je gehele woonkamer aan te passen voor deze trend? Of vind je de trend wel erg leuk, maar wil je deze doorvoeren in je interieur met een wat kleiner budget? Wat dacht je van een salontafel van marmer of accessoires van marmer. Dit geeft een heel leuk effect aan je interieur. Er is ook behang met marmer effect! Waardoor je gemakkelijk door één muur te behangen de trend doorvoert in jouw woonkamer. 

 
Bron Pinterest (links: sweetlivinshop.nl, rechts: tumblr.com)

Marmer en raamdecoratie
Omdat marmer van zichzelf een rustige uitstraling heeft, moet jij voor jezelf bepalen of je dat prettig vindt of dat jij vindt dat jouw woonkamer wel wat meer pit kan gebruiken. Als jouw woonkamer meer pit kan gebruiken, ga dan voor raamdecoratie in een opvallendere kleur. Blauw en groen zijn prima te combineren met marble. Er zijn ook rolgordijnen met een roze tint! 

721223     721225 

72 1588    72 1587
Doekstalen rolgordijn v.l.n.r.: 72.1223, 72.1225, 72.1588, 72.15878

Kijk voor meer inspiratie over deze trend op onze Pinterest pagina!

Wilt u meer informatie?

Vraag dan de gratis brochure aan!

brochure aanvragen
comfort at home
comfort at work
comfort in design
Vink de brochure(s) aan die je wilt ontvangen:
Jaloezieën
Plisségordijnen
Rolgordijnen
Vouwgordijnen
Verticale lamellen
Zonneschermen
Uitvalschermen
Ritzscreens®
Markiezen
Verandazonwering
Terrasoverkappingen
Terrasschermen
Tuinschermen
Rolluiken
Garagedeuren

Meer informatie?

Vul onderstaand jouw gegevens in en kies bij 'Selecteer brochures' welke brochures je wilt ontvangen. Naast de gratis brochure(s) ontvang je vrijblijvend de adresgegevens van een Verano® dealer bij jou in de buurt.