Zonweringyour comfort is our concern

We kunnen nu wel stellen dat de herfst zijn intrede heeft gedaan. Heb jij ook heimwee naar het lekkere weer en het tuinleven? Het wordt nu echt frisser en in de avond is het weer eerder donker. Zonde van je tuin waarin je gedurende de herfst en winter minder tijd zal besteden. Of toch niet? We geven je redenen waarom je ook tijdens de herfst en de winter gewoon lekker naar buiten moet blijven gaan.

Herfst/winter BBQ
Alleen barbecueën in de zomer? Nee natuurlijk niet!  We barbecueën ook gewoon lekker door in de herfst en de winter. Nodig je buren, vrienden en familie uit en organiseer een winterbarbecue. De volgende attributen zorgen ervoor dat jouw winterbarbecue een succes wordt:

  • Zorg ten eerste voor genoeg kleedjes op je terras.
  • Daarnaast is het vroeger donker in de herfst, maar dit is niet erg, met genoeg sfeerverlichting creëer je juist erg veel sfeer.
  • Zorg uiteraard voor genoeg eten, serveer er een lekker drankje bij en je winterbarbecue wordt een groot succes.
  • Je kunt je barbecue ook nog een Après-ski thema geven, dan weet je zeker dat iedereen warm genoeg is gekleed.

 
Bron: Pinterest (links: Parpadi.com, rechts: WordPress.com)

Blijf gebruik maken van je terras
Wordt het je op jouw terras toch wat te frisjes om buiten te blijven zitten? Glaswanden zijn ideaal gedurende de herfst en de winter. Met glaswanden zit je heerlijk beschut onder je terrasoverkapping, waardoor je ook tijdens koude dagen van je tuin kunt genieten. Een ander voordeel is dat je een sfeervolle tuinkamer creëert. Door het glas behoud je het uitzicht op je tuin, dus ook het buitengevoel.

V920-Riva
Verano terrasoverkapping Riva

Maak foto’s
Vind jij het leuk om foto’s te maken? Misschien ben je wel een professionele natuurfotograaf. Dan hoeven we jou niet te vertellen dat de herfst met zijn mooie kleuren het perfecte seizoen is om mooie  foto’s te maken. Bij voorkeur in de ochtend of eind van de middag. Zo kun je spelen met het licht van de zon. Ook al maak je bijna nooit foto’s, ga het eens proberen. Misschien met je wel een natuurtalent!

Herfstblog

 

Wilt u meer informatie?

Vraag dan de gratis brochure aan!

brochure aanvragen
comfort at home
comfort at work
comfort in design
Vink de brochure(s) aan die je wilt ontvangen:
Jaloezieën
Plisségordijnen
Rolgordijnen
Vouwgordijnen
Verticale lamellen
Zonneschermen
Uitvalschermen
Ritzscreens®
Markiezen
Verandazonwering
Terrasoverkappingen
Terrasschermen
Tuinschermen
Rolluiken
Garagedeuren

Meer informatie?

Vul onderstaand jouw gegevens in en kies bij 'Selecteer brochures' welke brochures je wilt ontvangen. Naast de gratis brochure(s) ontvang je vrijblijvend de adresgegevens van een Verano® dealer bij jou in de buurt.