Zonweringyour comfort is our concern

GROEN

Dè kleurentrend voor komend najaar en voor 2019 is GROEN. Je kunt er de komende maanden zeker niet omheen. Er zijn veel verschillende groentinten die je heel mooi met elkaar kunt combineren. Mintgroen, legergroen, mosgroen, zeegroen, olijfgroen en ga zo maar door. Zo geef jij jouw ruimte een frisse en rustgevende uitstraling! De groene tinten  sluiten ook perfect aan op natuurlijk materialen, zoals hout en rotan. Vraag jij je af waar jij allemaal groen kunt verwerken in je woonkamer. Waar niet? We lopen de mogelijkheden graag even met je door!

Verven en plakken maar…
Je leest het goed, de handjes uit de mouwen en beschilder je muren met groene verf! Dit klinkt misschien heel gewaagd, maar je zult versteld staan als je het eindresultaat ziet. En als je toch bezig bent kunt je net zo goed voor een uitgesproken kleur gaan! Naast het verven van je muren kun je natuurlijk ook kiezen voor behang met een leuk groen printje. Door je interieur verder rustig te houden wordt het niet zomer te druk in de ruimte. Een behang met groene palmbladeren heeft een prachtig effect op de sfeer die je woonkamer uitstraalt.

Groen
Bron: Pinterest (links: bloglovin', bo bedre, MuralsWallpaper, Shake my blog)

Leven in je woonkamer
Planten brengen jouw interieur tot leven! Er zijn verschillende manieren hoe jij op een speelse en stijlvolle manier planten toe kunt voegen aan je interieur. Zo kun je lege hoeken opvullen met mooie grote planten. Of hang kleine planten in een groepje van twee of drie stuks bij elkaar. Dit kunnen vetplantjes zijn of mooie lange hangplanten. Heb jij als eens geprobeerd om planten levend te houden, maar is dit helaas niet voor jou weggelegd? Ga dan voor een kunstplant! Het enige onderhoud van deze planten is dat je de plant af en toe moet afstoffen. Dat moet wel lukken toch? Tegenwoordig zijn er veel mooie kunstplanten te koop die bijna niet van echte planten te onderscheiden zijn. 


Bron Pinterest (homeandgarden.com)

Wanddecoratie  
Wil jij naast je muur en planten 'all the way' gaan en de nieuwe trend ook doorvoeren in je wanddecoratie? Gewoon doen!  Met mooie posters van planten met groene bladeren creëer je een fris natuurlijk gevoel in je woning. De keur groen sluit heel mooi aan bij gouden elementen. Kies voor een zwart of gouden lijst voor om de poster. Wat ook erg mooi staat in een groen interieur is zwart-wit fotografie!


Bron Pinterest (tumblr.com)

De juiste raamdecoratie
Natuurlijk wil jij dat alles in jouw woonkamer op elkaar aansluit. Vergeet dan ook vooral niet de raamdecoratie aan te passen op het interieur in jouw woning. Als je de trend GROEN door gaat voeren in je interieur denk dan eerst goed na over hoe je dit gaat doen. Ga je dit doen door subtiele groene accessoires toe te voegen? Zoals de poster aan de wand, een kussentje, kleedje etc. Kies dan voor groene rolgordijnen of plisségordijnen voor je ramen! Hierdoor oogt de ruimte als één geheel! Als je kiest voor een wat verder gaande aanpak en je jouw muren gaat voorzien van een drukkere groene print op de muur. Kies dan voor rolgordijnen of plisségordijnen in een rustige lichte tint. 

Wil jij nog wat meer inspiratie over hoe jij de kleur groen allemaal kunt verwerken in jouw interieur? Kijk dan even rond op onze Pinterest pagina! 

Wilt u meer informatie?

Vraag dan de gratis brochure aan!

brochure aanvragen
comfort at home
comfort at work
comfort in design
Vink de brochure(s) aan die je wilt ontvangen:
Jaloezieën
Plisségordijnen
Rolgordijnen
Vouwgordijnen
Verticale lamellen
Zonneschermen
Uitvalschermen
Ritzscreens®
Markiezen
Verandazonwering
Terrasoverkappingen
Terrasschermen
Tuinschermen
Rolluiken
Garagedeuren

Meer informatie?

Vul onderstaand jouw gegevens in en kies bij 'Selecteer brochures' welke brochures je wilt ontvangen. Naast de gratis brochure(s) ontvang je vrijblijvend de adresgegevens van een Verano® dealer bij jou in de buurt.