Zonweringyour comfort is our concern

Geometrische print

Mensen durven steeds vaker gewaagde keuzes te maken als het gaat om het interieur. Zo wordt er vaker gebruik gemaakt van uitgesproken kleuren, gekke printjes en aparte materialen. Het gebruik van printjes zagen we al begin 2017, maar heeft zich doorgezet naar 2018 en krijgt ook weer in 2019 een plekje tussen alle trends. Hiermee is het gebruik van geometrische printjes uitgegroeid tot een trend!

Geometrische vormen
Less is more? Echt niet! Al was dit wel voor veel mensen altijd het uitgangspunt bij het inrichten van het interieur. Maar tegenwoordig is dit al lang niet meer. Als je kiest voor de geometrische vormen laat dit uitgangspunt dan los en leef je helemaal uit. Durf meerdere printjes en kleuren met elkaar te combineren. 


 Waar?
Geometrische vormen kun je in verschillende items in je woonkamer terug laten komen. Denk hierbij bijvoorbeeld aan één gehele muur met een behang met leuke print. Je kunt ook op een veilige manier geometrische printjes toepassen in je woning door sierkussentjes, kunstwerken, vloerkleed etc.

 

Raambekleding
Natuurlijk moet je ook goed nadenken over het soort raambekleding. Maak een keuze of je met jouw raamdecoratie rust in jouw woonkamer wilt creëren of dat je eyecatchers wilt maken van jouw raambekleding. Als je kiest voor het rustig houden van jouw raamdecoratie, zodat alle aandacht gaat naar jouw prachtige wand met geometrische vormen zijn er genoeg rolgordijnen  en plisségordijnen in een effen kleur welke mooi aansluiten op jouw interieur.  

 721202PGC 43924
 PGB 43126PGB 43141

Als je de geometrische vormen terug wilt laten komen in je raamdecoratie kun je kiezen uit plisségordijnen met verschillende patronen.

Patroon4


Plisségordijnen

Neem voor meer inspiratie eens een kijkje op onze Pinterest pagina!

Wilt u meer informatie?

Vraag dan de gratis brochure aan!

brochure aanvragen
comfort at home
comfort at work
comfort in design
Vink de brochure(s) aan die je wilt ontvangen:
Jaloezieën
Plisségordijnen
Rolgordijnen
Vouwgordijnen
Verticale lamellen
Zonneschermen
Uitvalschermen
Ritzscreens®
Markiezen
Verandazonwering
Terrasoverkappingen
Terrasschermen
Tuinschermen
Rolluiken
Garagedeuren

Meer informatie?

Vul onderstaand jouw gegevens in en kies bij 'Selecteer brochures' welke brochures je wilt ontvangen. Naast de gratis brochure(s) ontvang je vrijblijvend de adresgegevens van een Verano® dealer bij jou in de buurt.