Online bestellen
Zonweringyour comfort is our concern

Sinds mei 2014 zijn al onze terrasoverkappingen voorzien van CE-markering volgens de Europese norm EN-1090-1. Als je een terrasoverkapping van Verano® aanschaft, weet je dus zeker dat deze voldoet aan strenge Europese veiligheidsvoorschriften.

Positief beoordeeld bij productiecontrole
Op 16 mei 2014 heeft TÜV Nederland een productiecontrole bij ons uitgevoerd. Daarbij is ons productieproces volledig doorgelicht, medewerkers zijn geïnterviewd en er is kritisch gekeken naar de basismaterialen die wij gebruiken. Conclusie: ons productieproces voldoet aan de voorgeschreven eisen, we hebben de procedures zorgvuldig vastgelegd in een kwaliteitsplan, de basismaterialen zijn van uitstekende kwaliteit en de totaalproducten zijn stevig en betrouwbaar bevonden. Op basis van de positieve beoordeling heeft TÜV ons het ‘conformiteitscertificaat van de productiecontrole in de fabriek volgens EN 1090-1’ uitgereikt. 

Wilt u meer informatie?

Vraag dan de gratis brochure aan!

brochure aanvragen
comfort at home
comfort at work
comfort in design
Vink de brochure(s) aan die je wilt ontvangen:
Jaloezieën
Plisségordijnen
Rolgordijnen
Vouwgordijnen
Verticale lamellen
Zonneschermen
Uitvalschermen
Ritzscreens®
Markiezen
Verandazonwering
Terrasoverkappingen
Terrasschermen
Tuinschermen
Rolluiken
Garagedeuren

Meer informatie?

Vul onderstaand jouw gegevens in en kies bij 'Selecteer brochures' welke brochures je wilt ontvangen. Naast de gratis brochure(s) ontvang je vrijblijvend de adresgegevens van een Verano® dealer bij jou in de buurt.