Zonweringyour comfort is our concern

Your comfort is our concern

Verano® is sinds de oprichting in 1990 in snel tempo uitgegroeid tot een begrip in de zonwering branche. Verano® is uniek met haar totale collectie binnenzonwering, buitenzonwering, rolluiken, buitenleven producten en garagedeuren.

Hoogwaardige zonwering oplossingen
‘Comfort’ staat in de missie van Verano® centraal. Met kwalitatief hoogwaardige zonwering oplossingen zorgt Verano® namelijk voor comfort in- en rondom huis. Denk aan schaduwrijk genieten onder een prachtige terrasoverkapping, maar ook aan het gevoel van veiligheid en privacy dat je creëert met een robuust rolluik of een stevige garagedeur. Verano® producten zorgen ervoor dat je het leven binnen- en buitenshuis zo optimaal en comfortabel mogelijk kunt beleven. Verano® staat garant voor optimale kwaliteit en snelle levering. Dit komt door de productie in eigen huis, in modern ingerichte productiehallen in Nederland en België. Het hoofdkantoor van Verano® bevindt zich in het Noord-Brabantse Best.

Altijd maatwerk
De producten van Verano® worden speciaal voor jou op maat gemaakt en zijn zo altijd compleet afgestemd op jouw wensen en situatie. Bovendien optimaliseert Verano® haar producten continu, waarbij innovatie een essentiële rol speelt. Zo weet je zeker dat je producten in huis haalt die voldoen aan de laatste trends en normen.

Duurzaam milieu
Met de producten van Verano® draag je daarnaast bij aan een duurzaam milieu. In de zomer houdt zonwering warmte en licht tegen, zodat het in huis lekker koel blijft. In de winter werkt zonwering isolerend. Je hoeft, afhankelijk van het seizoen, minder te stoken of elektrisch te koelen. Hierdoor bespaar je energie.

Projecten
Verano® is een toonaangevend merk en een internationale speler op de projectenmarkt. Zo heeft Verano® de Londense wolkenkrabber The Shard mogen voorzien van meer dan 6.000 screens. Verano® heeft een team van deskundige projectmedewerkers die nauw samenwerken met architecten, gevelbouwers en aannemers. Verano® is hierin zeer flexibel en betrokken. In 2011 én 2012 is Verano® dan ook uitverkozen tot 'Beste Projectleverancier' in de zonweringbranche.

Meer informatie
De producten van Verano® worden verkocht via een uitgebreid netwerk van professionele dealers en zonwering specialisten. Onze dealers weten het antwoord op jouw vragen, geven je persoonlijk advies en verzorgen de montage. Bovendien kun je de producten van Verano® in de showroom van de dealer bekijken, net als de stalenwaaiers en kleurencollecties. Zo weet je zeker dat je de zonwering oplossing vindt die perfect bij jouw situatie past. Wil je weten waar de dichtstbijzijnde Verano® dealer zich bevindt? Vraag dan een brochure aan via de oranje knop "brochure aanvragen". Je ontvangt de contactgegevens van de dealer dan direct per e-mail.


Nieuws

Benieuwd naar de nieuwste producten, actuele ontwikkelingen, trends en prestigieuze projecten?

bekijk de nieuwspagina
Mediaberichten

Wij verschijnen regelmatig in het nieuws. Nieuwsgierig naar de artikelen en fragmenten?

bekijk de mediaberichten
Awards en certificaten

Ben je benieuwd welke belangrijke awards, prijzen en certificaten wij in het bezit hebben?

bekijk de awards
Vacatures

Ben je op zoek naar een nieuwe functie en wil je het Verano® team komen versterken?

Bekijk de vacatures
Wilt u meer informatie?

Vraag dan de gratis brochure aan!

brochure aanvragen
comfort at home
comfort at work
comfort in design
Vink de brochure(s) aan die je wilt ontvangen:
Jaloezieën
Plisségordijnen
Rolgordijnen
Vouwgordijnen
Verticale lamellen
Zonneschermen
Uitvalschermen
Ritzscreens®
Markiezen
Verandazonwering
Terrasoverkappingen
Terrasschermen
Tuinschermen
Rolluiken
Garagedeuren

Meer informatie?

Vul onderstaand jouw gegevens in en kies bij 'Selecteer brochures' welke brochures je wilt ontvangen. Naast de gratis brochure(s) ontvang je vrijblijvend de adresgegevens van een Verano® dealer bij jou in de buurt.