Online bestellen
Zonweringyour comfort is our concern

Uitvalscherm Palma

Topkwaliteit

De Palma is een compact semi-cassette scherm dat zorgt voor een aangenaam klimaat bij u binnen. Er kan geen vuil en vocht binnendringen aan de bovenkant van het uitvalscherm, waardoor het doek goed is beschermd tegen allerlei weersinvloeden. De cassette van de Palma heeft een stoere hoekige vorm.

Topkwaliteit
Door weer en wind

Door weer en wind

Dit uitvalscherm is standaard uitgevoerd met windvaste of stormvaste uitval-armen. Hierdoor is de Palma zeer betrouwbaar. En doordat dit uitvalscherm met muursteunen wordt bevestigd, is de Palma bijzonder stevig.

Kleur uw Palma

Kleur maakt het verschil. Daarom hebben we bij Verano veel aandacht besteed aan het ontwikkelen van een eigentijdse kleurencollectie. Het resultaat: een verrassende en onderscheidende collectie van echte kwaliteitsstoffen. U kunt kiezen uit meer dan 180 kleuren. De stof waarnaar u op zoek bent, zit er zeker bij!

Bekijk hier de gehele collectie
Kleur uw Palma
Bedien uw Palma

Bedien uw Palma

Kies het soort bediening dat bij u past. Er zijn veel opties. Van handmatig met een draaistang tot elektrisch met een afstandsbediening. U bepaalt zelf de mate van gemak en comfort.


Rimini V110
Traditioneel uitvalscherm.
Napoli V120
Stevig bij grote breedtes.
Mallorca V150/V155
Compact kwaliteitsscherm.
Florence V160
Extreem lange levensduur.
Palma V170
Stevig en betrouwbaar.
Markisolette V180
Luxueuze uitstraling, handig bij hoge ramen.
comfort at home
comfort at work
comfort in design
Bestel meer brochures:
Jaloezieën
Plisségordijnen
Rolgordijnen
Vouwgordijnen
Verticale lamellen
Zonnescherm
Uitvalscherm
Screen
Markiezen
Verandazonwering
Terrasoverkapping
Terrasscherm
Tuinschermen
Tuindecoratie
Rolluiken
Garagedeuren

Meer informatie?

Vink de brochure(s) aan die u gratis van Verano wilt ontvangen. In de brochures staan belangrijke technische specificaties. Naast de brochures ontvangt u vrijblijvend adresgegevens van een Verano dealer bij u in de buurt.